Kosárlabda

2024.02.12. 15:35

Studer Ágnes közösségi oldalán állt ki a válogatott tagjai mellett

„Ezek a lányok fantasztikusak. Egytől egyig!” – írta hétfőn közösségi oldalán Studer Ágnes, egy nappal a spanyoloktól elszenvedett olimpiai selejtezőmérkőzés után.

Teol.hu

Studer Ágnes szerint a válogatott tagjai megérdemlik a tiszteletet és a szeretetet

Fotó: Árvai Károly

Közel volt a tripla-duplához Studer Ágnes a spanyolok elleni sorsdöntő olimpiai selejtezőmérkőzésen, de 17 pontja, 10 lepattanója és 7 gólpassza is kevés volt az Eb-ezüstérmes ellen (71–72). A szekszárdi nevelésű felsőnánai irányító a sajtónak mindig szívesen nyilatkozik, közösségi oldalán azonban ritkán „szólal meg”. A hispánok elleni vereség másnapján azonban, ami egyben azt jelentette, hogy a magyar válogatott nem lesz ott a nyári ötkarikás játékokon, ezt is megtette, megvédve a válogatott játékosait.

Alább Studer Ágnes nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük.

Ezek a lányok fantasztikusak.

Egytől egyig!

Mindenki az utolsó dobásra emlékszik, hogy az kimaradt. Én az előtte lévő dobást hagytam ki, higgyétek el nekünk mennyire fáj és még mennyi ideig fog. VÁLLALTUK, nem ment be. Amikor annyira de annyira akarod és mégis hibázol. És újra és újra lejátszod a fejedben a hibákat, eladott labdákat, kihagyott dobásokat, mert másra sem tudsz gondolni, bár már nem tudsz változtatni. Mind csalódottak vagyunk. De ez a 15 lány megérdemel minden tiszteletet és szeretetet. Köszönjük azoknak az embereknek akik végig támogattak minket!

Mi dolgozunk tovább, ez az egyetlen amit tehetünk!

Studer Ágnes a mérkőzést követően könnyes szemmel állt a Nemzeti Sport kamerája elé, ahol többek között elmondta, sokáig kísérti majd a spanyolok elleni találkozó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!