Labdarúgás

2024.02.12. 09:35

Windecker József: „Ez a három győzelmünk a kiváló téli felkészülési munka eredménye”

Windecker József azt mondja, szerették volna jobban a kapujához nyomni a Kecskemétet, de egy fizikálisan remekül felkészített csapat ellen ezt nem könnyű kivitelezni.

Teol.hu

Windecker József (balról) fejese döntötte el a három pont sorsát

Fotó: Molnár Gyula

Harmadik tavaszi bajnokiját is megnyerte a Paksi FC, amely Windecker József fejesgóljával verte meg 1–0-ra a Kecskeméti TE csapatát az OTP Bank Liga huszadik fordulójában. A találkozó után a középpályás értékelt. 

„Mindenekelőtt a csapatot emelném ki, hiszen ma is rendkívül jól küzdöttünk egymásért. Taktikailag szerintem egy jó mérkőzést játszottunk. Szerettük volna jobban a kapujához nyomni a Kecskemétet, de ne felejtsük el, jó csapatról beszélünk, akik fizikálisan is remekül fel vannak készítve. Egy olyan figura után sikerült betalálnom, amit rendre gyakorlunk, és úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a találkozót” – értékelte a találkozót Windecker József.  

„Hasonló szituációnk volt pár napja Mezőkövesden, csak azt a hazaiak kapusa hárítani tudta, most örülök, hogy gól lett belőle. Ez a három győzelmünk a kiváló téli felkészülési munka eredménye. Élvezzük a mérkőzéseket, és hogy jó formában játszunk, szeretnénk minél tovább nyújtani ezt a szériánkat, mellette a földön maradunk, és tudjuk a realitásokat” – tette hozzá a paksiak középpályása, aki immáron a 8. gólját szerezte a szezonban.

A Paksi FC pénteken 20 órától a zalaiakat fogadja a Fehérvári úton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!