Labdarúgás

2024.03.01. 13:52

„Amikor Dani megkapta a labdát, egyből megindultam a területbe”

A csütörtöki kupameccsen a paksiak továbbjutását érő gól szerzője, Könyves Norbert érezte, hogy el tudja rúgni a labdát a hosszú sarokba.

Teol.hu

Könyves Norbert eléggé szorongatott helyzetből talált be az újpestiek kapujába a csütörtöki kupameccsen

Fotó: Török Attila

Alaposan megizzadt a továbbjutásért a Paksi FC, amely csak hosszabbításban tudta kivívni a győzelmet csütörtökön az Újpest otthonában. Könyves Norbert a 110. percben szerezte meg az atomvárosiak győztes gólját, majd nem sokra rá piros lappal kiállította a játékvezető. 

„Az volt a legfontosabb, hogy továbbjussunk, ez sikerült – mondta Könyves Norbert a paksi klub honlapján. Bognár György úgy küldött a pályára, hogy mindenképpen próbáljunk gólt szerezni. Amikor Dani megkapta a labdát, és láttam, hogy a kapu felé fordul, egyből megindultam a területbe, hiszen ismerjük egymást, tudtam, a labda is érkezni fog. Végül ketten is utolértek, mert egy kicsit rosszul sikerült a labdalevétel, így korrigálnom kellett. Ezt követően éreztem, csak a hosszút tudom elrúgni – bejött” – fogalmazott a csatár, aki a kiállításáról azt mondta, valóban rálépett az újpesti játékos lábára, de a piros lap így is meglepett. A mérkőzés után azonban megbeszélték a játékvezetővel, vétlen szituáció volt. 

Mint megírtuk, a csütörtök esti sorsoláson az NB II-es Vasast sodorta a paksiak útjába a szerencse. A találkozót április harmadikán rendezik az Illovszky Rudolf Stadionban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!