Női labdarúgás

2024.03.23. 15:11

Egy pontot elhozott Budaörsről a Szekszárdi WFC

Két percen belül született két gól a Budaörs és a Szekszárd női csapatának bajnokiján, Micskó Márk alakulata így negyedik tavaszi pontját szerezte.

Teol.hu

A félidei 0–0-s döntetlent követően gyorsan előnybe kerültek a budaörsiek a két csapat szombati bajnokiján, de szerencsére a szekszárdiak gyorsan eszméltek, és Vári Viktória tizenegyesből szerzett találatával két percen belül kiegyenlítettek. A folytatásban több gól már nem esett, ami azt jelenti, hogy a WFC a negyedik tavaszi pontjának örülhetett, ráadásul így megőrizte kilencpontos előnyét kieső helyen álló riválisával szemben. 

Simple Női Liga, a 16. fordulóban
Budaörs–Szekszárdi WFC 1–1 (0–0)
Budaörs, v.: Kalmár P. (Szabó L., Fontányi L.)
Budaörs: Szőcs R. – Sárosi (Sólyomvári, 71.), Tksikhan, Oláh, Berencsi, Skryhanava (Szűcs Á., 61.), Balázs-Hegedűs (Kirschner, 61.), Dencz, Kajdy, Hirchyts, Hiba. Szekszárd: Török – Schell, Acsádi, Jáhn, Vári – Kovács Zs., Kágyi K., Nagy-Cseke V. (Kiss G., 70.) – Prigli (Zahár, 60.), Kágyi R. (Sereg, 94.), Taylor. Gól: Tsikhan (48.), illetve Vári (51., 11-esből). 

A 4 győzelemmel, 4 döntetlennel és 8 vereséggel a tabella nyolcadik helyén álló szekszárdiak jövő szombaton 14 órától az 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 7 vereséggel hatodik helyezett Astra-HFC Üllő együttesét fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!