Kosárlabda

2024.03.03. 12:05

Sebastjan Krasovec: – Fájó a vereség, de még a saját kezünkben van a sorsunk

A második félidőben elkapta a fonalat az Alba Fehérvár, amivel Sebastjan Krasovec és Elijah Clarence szerint sem tudott mit kezdeni az Atomerőmű SE.

Sebastjan Krasovec szerint előre kell tekintenie a csapatának

Fotó: Molnár Gyula

Ellentétes félidőket produkált az otthon veretlen Fehérvár vendégeként az ASE, amely az első húsz percben meccsben volt vendéglátójával, a nagyszünet után viszont teljesen leblokkolt. Sebastjan Krasovecnek fáj a vereség, de a felsőházért előre kell tekinteniük.

– Az első félidőben nem játszottunk kiemelkedően, de szorosan tartottuk az állást. Tudtuk, hogy a fehérváriak könnyen elkapják a fonalat és nagyszerűen dobnak, ezt meg is mutatták a második félidőben, amire nem voltunk képesek reagálni. Fájó számunkra ez a vereség, de vár ránk még négy nagyon fontos meccs az alapszakaszban, a rájátszásért küzdünk, még mindig a saját kezünkben a sorsunk, fontos, hogy jobban összpontosítsunk – értékelte a találkozót a paksiak vezetőedzője.

Ismét az ASE egyik legjobbja volt a svéd Elijah Clarence, aki 27 pontja mellett leszedett 11 lepattanót, ezzel dupla-duplát ért el.

– Az első félidőben felvettük a kesztyűt és tapadtunk az Albára, aztán a másodikban mindez megváltozott. Elismerésem a fehérváriaknak, ránk erőltették az akaratukat, más ritmusban játszottak, amivel nem tudtunk lépést tartani. Sok labdát adtunk el, védekezésben is sok hibát követtünk el – jegyezte meg a hátvéd.

Az alapszakaszból még négy forduló van hátra, az Atomerőmű SE legközelebb jövő szombaton a Budapest Honvédot fogadja. A találkozó előtt vonultatja vissza legendájának, Mészáros Zalánnak a mezét a paksi klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!