Teremfoci

2024.03.05. 16:49

Visszafoglalta a trónját az Old Brothers csapata az Alta Ripán

Véget ért a tolnai Alta Ripa teremlabdarúgó bajnokság, amelyet immár a 36 éve rendeznek meg. Ebben az idényben öt szenior csapat vett részt a sorozatban.

Teol.hu

Az Old Brothers csapata meggyőző teljesítménnyel szerezte meg az aranyérmet a tolnai kupán

Fotó: Józsa Jácint

A korábban egymás után négy bajnoki címet szerzett Old Brothers csapata a tavalyi bronzérmes „megingás” után újból kiemelkedett a mezőnyből, és visszafoglalta képzeletbeli trónját.

A régi-új bajnok veretlenül nyert, mindössze egy döntetlen rontotta a statisztikáját. Ám így is éppen kétszer annyi pontot gyűjtött, mint a második helyezett DZ Hűtéstechnika, amely a tavalyi szezonban bronzérmes volt.

A tavalyi bajnok Bor és Halásztanyának ezúttal meg kellett elégednie a harmadik hellyel, két ponttal lemaradva az ezüstérmestől.

A negyedik Izomix gárdája is rontott az elmúlt évi helyezésén, tekintve, hogy tavaly még ezüstérmes volt. Az ötödik helyezett idén is a Tolnai Öregfiúk csapata lett. Ez a gárda volt viszont az egyetlen csapat, amely pontot tudott rabolni a bajnoktól.

A sorozat gólkirálya Horváth Mihály (Izomix) lett, 16 találattal, megelőzve a 13 gólig jutó Rikkers Pétert (Bor és Halásztanya) és a 11 gólt szerző Köllő Rolandot (Old Brothers). A legjobb kapusnak Sarudi Sándort, a DZ Hűtéstechnika hálóőrét választották.

Krekó György, az Alta Ripa sorozat szervezője érdeklődésünkre elmondta: készen áll a folytatásra, megfelelő csapatlétszám esetén ősszel újból elindulhat a bajnokság, amely immár a 37. lesz a sorban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!