Labdarúgás

2024.04.07. 19:40

A paksi fiatalok sem tudták megállítani a veretlen Szentlőrincet

A Paksi FC második csapata szoros meccsen kapott ki a bajnoki címre hajtó Szentlőrinctől az NB III-as focibajnokság hétvégi fordulójában.

Berg Sándor

Pesti Zoltánék pont nélkül tértek haza Szentlőrincről

Fotó: Molnár Gyula

A második legjobb formában lévő gárda fogadta a harmadik leghosszabb veretlenségi sorozattal rendelkező paksiakat. Az NB I-es csapat vasárnapi, Ferencváros elleni bajnokija miatt csak két fiatal, Horváth Kevin és Kocsis Bence játszott vissza, de így is felvették az atomvárosiak a versenyt az előző idényben még másodosztályú ellenfelükkel.

Kindl István együttese végül egy góllal alulmaradt a bajnoki címre hajtó Szentlőrinccel szemben, így megszakadt négy mérkőzésből álló veretlenségi sorozata. A zöld-fehérek jövő vasárnap a sereghajtó PTE-PEAC ellen kezdhetnek új sorozatba.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 23. forduló
Szentlőrinc SE–Paksi FC II 1–0 (0–0)
Szentlőrinc, v.: Iványi G. (Kondákor T., Aczél P.)
Szentlőrinc: Héninger – Németh M., Tamás L. (Havas, 48.), Medgyesi (Kesztyűs M., 61.), Csörgő (Múcska, a szünetben), Sághy, Novák Zs., Hleba (Kiss K., 88.), Kiss-Szemán (Helesh, 61.), Erdész, Pataki. Vezetőedző: Pichler Gábor
Paks II: Borsos V. – Ádám D., Pupp Z., Lapu – Győrfi M. (Máté Cs., 82.), Babos, Jász G., Horváth K., Lépő (Szabó A., 73.) – Kocsis B., Pesti Z. Vezetőedző: Kindl István
Gólszerző: Múcska (64.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!