Mérkőzés után

2024.04.14. 10:30

Bognár György: „Leadtuk az előnyünket, de nincs még vége a bajnokságnak” (galériával)

Nem érdemelt győzelmet a Fehérvár ellen a Paks, véli az atomvárosiak vezetőedzője. Bognár György reménykedik abban, hogy a második helyet meg tudják őrizni az OTP Bank Ligában.

Teol.hu

„Sokkal jobb játékra lett volna szükség, az ellenfél nagyon jól védekezett és kontrázott. Megérdemelten is nyertek, a játékunkban nem volt benne, hogy jól futballozzunk. A szünet után próbáltunk brusztosabb játékot játszani, ez nem vezetett eredményre – fogalmazott Bognár György a 2–1-re elveszített ezüstcsata után, aki elismerte, voltak egyéni hibák a csapatánál. – Nem játszottunk jól, nem érdemeltünk győzelmet, le is adtuk az előnyünket, ami volt a második helyre, de még nincs vége a bajnokságnak.”

Bognár György még reménykedik, hogy megőrzik második helyüket a tabellán
Bognár György még reménykedik, hogy megőrzik második helyüket a tabellán
Fotó: Molnár Gyula

Az M4 Sport kamerája előtt hozzátette, jövő héten megpróbálják megtartani a pozíciójukat, és van is miben reménykedniük, hiszen játszottak már jó pár meccset az idényben, van olyan tartása a csapatnak, hogy ez sikerüljön. Szélpál Norbert izomsérülésére viszont nem talál indokot, úgy, hogy egy hetet készülhettek a mérkőzésre. 

„Az, hogy két belső védőt is sérülés miatt kellett lecserélni, furcsa, leginkább csatárokat cserél az ember, hátha a góllövés jobban megy. De erre nem volt lehetőségünk, épp azért, mert ketten fölöslegesen jöttek le, hogy úgy mondjam” – tette hozzá a napokban szerződést hosszabbító tréner.

A Paks előnye egy pontra olvadt riválisával szemben, a következő fordulóban az atomvárosiak a Puskás Akadémiához látogatnak, a fehérváriak pedig a Zetét fogadják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!