Labdarúgás

2024.04.10. 13:33

Újabb egy évig marad Bognár György a Paksi FC vezetőedzője!

Újabb egy évvel hosszabbította meg vezetőedzőjének szerződését az atomvárosi klub, így Bognár György új kontraktusa 2025 nyaráig szól.

Teol.hu

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon” – fogalmazott a paksifc.hu oldalon Bognár György.

A következő szezonra is Bognár György marad a vezetőedző Pakson
A következő szezonra is Bognár György marad a vezetőedző Pakson
Fotó: Molnár Gyula

A korábbi 50-szeres válogatott szakember második ciklusát tölti az atomvárosiak kispadján, először 2020 szeptembere és 2022 májusa között töltötte be a vezetőedzői szerepkört, majd közel féléves kitérő után tavaly februárban tért vissza a Fehérvári útra.

Bognár György, akinek új szerződése a következő szezon végéig szól, minden tétmérkőzést figyelembe véve eddig 117 találkozón irányította a paksiakat, ezeken 60 győzelmet ünnepelhetett, 21 döntetlen mellett 36-szor hagyta el vesztesen a kispadot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!