Árverés

2024.04.17. 10:54

Studer Ágnes mezének megvásárlásával segítheti a 13 éves Attila gyógyulását!

A Trollna megye közösségi oldalán indított jótékonysági árverést, amivel a bátaszéki fiatal, Taknovics Attila gyógyulását segítenék. A felajánlott relikvia a felsőnánai Studer Ágnes válogatott meze.

Teol.hu

A 13 éves bátaszéki Tankovics Attila születésekor ataxiás (az izommozgások koordinációjának zavarából adódó bizonytalan és ügyetlen mozgás) agybénulást kapott és a magzatvízben is fertőzés lépett fel nála. Az agybénulás a beszéd- és mozgásközpontot érintette, így Attila nem tud járni és beszélni, önellátásra képtelen, 24 órás felügyeletet igényel, írja a portál.

Studer Ágnes dedikált válogatott mezére lehet licitálni, segítve ezzel Attila gyógykezelését
Studer Ágnes dedikált válogatott mezére lehet licitálni, segítve ezzel Attila gyógykezelését
Forrás: Trollna megye Facebook oldala

Jelenlegi licitjükkel Attilának és családjának szeretnének segíteni, méghozzá egy Studer Ágnes által felajánlott és aláírt, az olimpiai selejtezőtornán viselt válogatott mezzel.

A felsőnánai kötődésű, szekszárdi nevelésű kosaras a francia Flammes Carolo Basket Ardennes és a magyar válogatott játékosa, akit az Eurobasket szakportál a 2023-as év legjobb európai irányítójának választotta.

Az árverés április 18-án, csütörtök 20 órakor zárul, licitálni a lenti bejegyzés komment szekciójában lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!