Megérkezett a Puskás Arénába a Paksi FC

Két órával a Mol Magyar Kupa-döntő kezdése előtt gördült be a Puskás Arénához a Paksi FC csapatbusza.

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Böde Dánielék láthatóan jókedvűen érkeztek, vidáman kászálódtak le a járműről, nyilatkozni azonban nem nagyon akartak. Szappanos Péter, az Európa-bajnoki keretbe is bekerült kapus ugyanakkor annyit mondott, hogy nagy kihívás számukra pályára lépni az ország legjobb csapata ellen az ország legjobb stadionjában, és mindent megtesznek azért, hogy hazavigyék a serleget.

Fotó: Molnár Gyula

Érdekesség, de nem biztos, hogy pozitív értelemben, hogy a két finalista csapat keretéből öten kerültek be az Eb-re utazó válogatottba. A Ferencvárost Dibusz Dénes, Botka Endre és Varga Barnabás képviseli majd Németországban, míg az atomvárosiaktól az említett Szappanos mellett a tartalékok között Vécsei Bálint szerepel.

A hangulat egyre jobb a nemzet arénájában, sörözgetnek, beszélgetnek a stadion körüli utcákban, így a légkörre biztos nem lesz panasz. A Mol Magyar Kupa döntője 19.30 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!