Szappanos Péter: „Élmény volt a Puskásban játszani, ez minden futballista álma”

Szappanos Péter, a Magyar Kupa döntőjében bravúrt bravúrra halmozó paksi kapus azt mondta, példaértékű volt, ahogy csúsztak-másztak a Fradi ellen.

Teol.hu

Fantasztikus volt a hangulat, élmény volt a Puskás Arénában játszani, ez minden futballista álma – fogalmazott Szappanos Péter. – Az előző egymás elleni mérkőzésünkön kilenc védésem volt az Üllői úton, a Ferencváros ellen egyetlen pillanatra sem hagyhat ki a figyelem. A kivédett tizenegyesnél sem éreztem, hogy fordulópont lehet. Példaértékű volt, ahogy csúsztunk-másztunk. Szörnyű tavaszom volt, hosszabb sérülésen vagyok túl, ott volt a fejemben, vajon mehetek-e az Eb-re, örülök, hogy a meghívó másnapján kupagyőzelmet ünnepelhetek. A hétvégén fontos mérkőzés vár ránk a bajnokságban, de nem akarok álszerény lenni, megünnepeljük ezt a kupagyőzelmet” – mondta az M4 Sport kamerái előtt a Paksi FC kapusa. 

A Paksi FC történelmi győzelmet aratott, hiszen korábban soha nem nyert a Magyar Kupában, legutóbb 2022-ben ezüstérmes lett. 

Most ezzel a sikerrel az is eldőlt, hogy a PFC 2011 után ismét megméretheti magát a gárda az Európa-ligában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!