Kosárlabda

2024.06.08. 11:13

Miklós Melinda távozik a Tarr KSC Szekszárdtól!

Távozik a Tarr KSC Szekszárdtól Miklós Melinda, jelentette be a női kosárlabda NB I-ben szereplő klub a közösségi oldalon.

Teol.hu

Miklós Melinda (balról) az új idényben már nem a KSC mezében fut ki a pályára

Fotó: Koncz Márton

„Miklós Melinda 2019. március 30-án lépett először pályára és szerezte meg első pontjait felnőtt csapatunkban. A rá következő szezonban már többször is a kezdőötösben kapott helyet és fokozatosan vívta ki magának a játékperceket. Az évek során csapatunk meghatározó játékosává nőtte ki magát, stabil tagja volt az utánpótlás válogatottaknak és fiatal kora ellenére már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott” – írják a közleményben.

Miklós Melinda saját nevelésű játékosként verekedte be magát a KSC kezdőcsapatába – küzdeni tudásáért nagyon kedvelték a drukkerek
Miklós Melinda saját nevelésű játékosként verekedte be magát a KSC kezdőcsapatába – küzdeni tudásáért nagyon kedvelték a drukkerek (Fotó: Domotor Csaba)

„Nehéz szavakba önteni mindazt, amit tőletek kaptam és átélhettem az évek alatt, hiszen itt nőttem fel és ez az otthonom. Mindenkinek köszönöm, aki bármilyen formában az utam része volt Szekszárdon, főleg a klubnak, edzőknek, csapattársaknak es nem utolsó sorban a szurkolóknak! Bárhogy alakul is a jövő, ide mindig haza fogok jönni és a kék szív is összeköt minket. Hálás vagyok Értetek!” – mondta Miklós Melinda. 

A 20 éves hátvéd a 2023/2024-es bajnokság alapszakaszában 7,3 ponttal, 4 lepattanóval és 2,8 gólpasszal segítette átlagban a Tarr KSC Szekszárdot, míg a rájátszásban 8,1 pontos, 4 lepattanós és 2,8 gólpasszos átlagot jegyzett a bronzérmes szekszárdi csapatban. 

A közleményben arról nem írtak, hogy Miklós Melinda hol folytatja pályafutását. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!