Mesterszakács vezényletével főtt az ebéd

2024.06.08. 11:18

Spurkerék: a családi napon is száguldottak a modellautók

Szeri Árpád

Spurkerék Szezonnyitó családi napra hívta tagjait és azok hozzátartozóit nemrég a Spurkerék Modellező Sportegyesület. A csapat Szekszárdon, a pálya melletti területen tartotta hagyományos rendezvényét.

Spurkerék
A Spurkerék családi napján mindenki jó étvággyal kanalazta a bográcsgulyást
(Fotó: Mártonfai Dénes)

Bánki Ede egyesületi elnök elmondta, hogy a szombati esőzés miatt  vasárnapra tették át a találkozó időpontját. Az elnök, segítőivel együtt a szombati napot – már amikor elzárultak az ég csatornái – a terep rendezésére szánta, így a program résztvevőit megfelelő helyszín fogadta. Vasárnap tehát minden feltétel adott volt a jó hangulathoz. A Spurkerék a jelenlévőknek, köztük a számos új  érdeklődőnek ízelítőt adott tevékenységéből, azaz lehetőséget biztosított a bemutató autók kipróbálására.

A másik ízelítő az ugyancsak elmaradhatatlan szabadtéri főzésből származott. Az egyesület konyhaművészetben is jártas tagjai, Juhos Markó mesterszakács vezetésével kiváló bográcsgulyást készítettek a jó étvágyú résztvevőknek.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!