ingatlan

2021.10.09. 16:00

Eladóvá vált Pakson az egykori Petőfi Kultúrotthon

Igaz, csak néhány fotó áll rendelkezésre a kereken 100 millió forintért kínált, 484 nm-es ingatlanról, bizonyára sokan ismerik, emlékeznek az épületre képek nélkül is. Az egykori kúria története igen színes, erről a hirdető leírásából is meggyőződhetünk. Ön milyen funkciót tud elképzelni az ikonikus ingatlan számára?

TEOL

 

“, egy gyönyörű kúria amely otthont adott Paks és Vidéke Általános Ipartestületének illetve a Petőfi Kultúrotthonnak is, a későbbiekben pedig visszanyúlva az ingatlan iparos gyökereihez varroda és szabászat lett kialakítva. Mára a következő tulaját várja egy kidolgozott terv dokumentációval, amely 10 lakásos társasház építésére vonatkozik. Befektetni vágyóknak remek lehetőség, hiszen Paks egy gyorsan fejlődő város, várhatóan rövid időn belül lényeges lakosságszám emelkedéssel, ennek okán biztos befektetés, akár eladásra, akár kiadásra. Közelben található számos, rekonstrukción már átesett neves kúria, így a Deák-ház mely múzeumként szolgál és az Erzsébet Nagy Szálloda, amely régen kaszinó, ma a wellneselni és pihenni vágyók fellegvára lett. Pár lépésre található bolt, buszmegálló és a festői Duna part. A környezetet tarkítja cukrászda, dohánybolt, elektronikai bolt, általános iskola és gimnázium is, illetve a város központi temploma is.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!