Ingatlanajánló

2023.03.05. 13:00

2023-as trendek: Bátaszéken még a panellakás is jól fest!

A Bátaszéken 22,5 millió forintért kínált panellakás végre követi a kor szellemiségét. És a korszerűség mellett a dizájn terén is sokat kínál. Jöjjön egy otthon, amely jó eséllyel még a panel elleneseknek is megdobogtatja a szívét a helyi ingatlan kínálat választékában.

TEOL / Ingatlanbazár

2023-as trendek: Bátaszéken még a panellakás is jól fest!

Forrás: Ingatlanbazár

“Tolna megyében, Bátaszéken felújított, jó elosztású, panellakás eladó! A lakás 64 m2, egy nappali- ebédlőből, egy korszerű és minden igényt kielégítő konyhából, két hálószobából, fürdő és külön WC helyiségekből áll.

 

A nappalihoz kapcsolódik az erkély, az előszobában és a hálószobákban praktikus tároló szekrények és elemek kerültek kialakításra.

 

Energiatakarékos minden berendezés a rezsi költsége az ingatlannak 20 ezer forint! Az épület és a lépcsőház is jó állapotú, parkolás az épület előtti parkolókban megoldható.

 

A tulajdonosoknak az épület melletti garázs-soron van egy könnyűszerkezetes, 21 m2-es garázsa, igény esetén ezt is eladják. A garázs eladási ára: 2 MFt. Ajánlom fiatal családok figyelmébe, csodálatos otthona lehet egy kis családnak, de befektetésre is alkalmas!

 

A városban minden szükséges szolgáltatás megtalálható, de Szekszárd , Baja és Mohács is, 20 perc távolságban van. [...]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!