Ingatlanbazár

2024.01.20. 14:42

Mi tud egy ház 10 millióért? Rögtön 2 dolgot is!

Aki Decsre menne élni, azt nem kell meggyőznünk arról, miért jó ez a vidék. Így inkább ezt a kivételes lehetőséget mutatjuk be. 10 millió forintért most két házat is kap, aki ezt megveszi, ugyanis a telken áll egy kisebb is, ami lehetővé teszi, hogy két generáció is együtt éljen, súrlódásmentesen. Igen, fel kell újítani, de a központi elhelyezkedés kárpótolja majd a költözőket. Lehetőség bőven van benne, használja ki!

Teol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Tolna vármegye, Decs központjában eladó vegyes falzatú családi ház. 478 nm területű zárt udvaron két lakóház helyezkedik el. Az egyik 118 nm, a másik egy kis garzon 20.6 nm. 

 

A nagy házban minden közmű megtalálható, kicsiben gáz nincs. A nagyobb ház egy részében kb 10 évvel ezelőtt teljes villanyvezetékcsere történt, fűtését gáz-konvektor és cserépkályha, a kicsinek kályha biztosítja. 

 

Belsőleg járólapos és mozaiklapos borítás jellemző főként.

 

Udvar betonozott, rajta garázs, ólak. Központi elhelyezkedése miatt a közelben megtalálható élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, posta stb. 

 

Alkalmas lehet két generáció együttélésére. Ajánlom bármely korosztály számára. Csok, falusi csok vagy hitel igénye esetén állok szíves segítségére díjmentesen.”[...]

 

További izgalmas lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!