rendőrségi hírek

2019.09.28. 18:10

Az iskolai rendezvényre kaptak meghívást a dombóvári rendőrök

TEOL

Fotó: TMRFK

 

Gyulajon a Galló József Általános Iskola tanulóinak szerveztek egészségnapot szeptember 27-én, melyen Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós bűnmegelőzési előadó és Farkas Péter rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott is részt vett. Az egyenruhások beszélgettek a diákokkal az őket érintő és érdeklő témákról – a droghasználat, az internet veszélyei, a kirekesztettség, az iskolai erőszak –, bűnmegelőzési témakörben. A kisebbeket a rendőrök felszerelése érdekelte, a nagyobbakat a pályaválasztás. A felsősöket a rendőri hivatásról is tájékoztatták a dombóvári kollégák. Szó esett az iskolákról és a jelentkezés feltételeiről is.
A bűnmegelőzési szakember a gyulaji Margoncka Óvodát is meglátogatta, ahol a nagycsoportosokkal beszélgetett a rendőrségről, a rendőrről és a helyes óvodai viselkedésről. A prevenciós szakember egy saját versével búcsúzott az ovisoktól, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!