Közélet

2013.01.06. 17:26

Átvették kinevezésüket a katasztrófavédelmi megbízottak

A járások katasztrófavédelmi megbízottai pénteken vették át kinevezésüket Wéber Antal megyei katasztrófavédelmi igazgatótól a szekszárdi vészhelyzet-kezelési központban.

TEOL/V.M.

A hat járási megbízott: Csepeli Attila tűzoltó zászlós (Bonyhád), Hertelendi Norbert tűzoltó főhadnagy (Dombóvár), Bencze Attila tűzoltó zászló (Paks), Torma József tűzoltó alezredes (Tamási), Dózsa László tűzoltó zászlós (Tolna) és Sipter Géza tűzoltó százados (Szekszárd).

A közigazgatás és a védelmi igazgatás átalakításának következtében a helyi védelmi bizottságok elnökei a járási hivatalvezetők lettek, ám mivel ők nem katasztrófavédelmi szakemberek, ezért ezen feladataik ellátásához segítségre van szükségük.

Ezt a katasztrófavédelmi megbízottól fogják megkapni, akik adminisztrációs, titkári feladatokat látnak el, védelmi tervrendszereket dolgoznak ki, és elvégzik a döntésekhez szükséges szakmai előkészítő munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!