magánélet

2018.05.29. 10:26

Ismét szinglivé vált Emma Watson

A sztárról – aki nem nagyon szeret a magánéletéről beszélni – eleve csak pár hónapja derült ki, hogy egy párt alkot a Glee című népszerű sorozat színészével, Chord Overstreet-el.

Actress Emma Watson arrives for the BAFTA Los Angeles Awards Season Tea Party at the Four Season Hotel in Beverly Hills, California, on January 6, 2018. / AFP PHOTO / CHRIS DELMAS

Fotó: AFP

Ismerik a mondást: egy pohár lehet félig teli és félig üres is: nos, ennek fényében mondjuk, hogy mi inkább arról szeretnénk hírt adni, hogy a Harry Potter filmek Hermionéja újra szingli, és nem pedig azt hangsúlyoznánk, hogy ismét szakított.

A sztárról – aki nem nagyon szeret a magánéletéről beszélni – eleve csak pár hónapja derült ki, hogy egy párt alkot a Glee című népszerű sorozat színészével, Chord Overstreet-el – és máris arra utal egy csomó jel, hogy vége a románcnak – írja a Borsonline. Bennfentesek szerint ugyanis a páros útjai külön váltak – bármennyire is jól néztek ki együtt – és Emma Watson már nem is követi Chordot az Instagramon, ami azért elég árulkodó jel.

A fiatalok közt állítólag egyszerűen nem működött a dolog.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!