Bulvár-celeb

2024.02.19. 06:30

Ide jutottak: látni sem akarja Camilla királynét Harry herceg

A sussexi herceg látogatásakor rákbeteg édesapjánál történt valami, amiről csak most beszélt egy bennfentes.

MW

Harry herceg soha nem szívelte Kamillát

Fotó: AFP

Február 5-én jelentették be, hogy rákot diagnosztizáltak III. Károlynál. A palota közleményében nem árulta el, pontosan melyik típusát, csupán annyit, hogy nem prosztatarákról van szó, miután a brit uralkodót nemrég még prosztatamegnagyobbodás miatt kellett megoperálni. 

III. Károly és Kamilla királyné
Fotó: AFP

A diagnózist Károly telefonon mondta el kisebbik fiának, Harry hercegnek, aki ezután szinte azonnal hazautazott édesapjához Nagy-Britanniába. A találkozóval kapcsolatban idáig csak annyit lehetett tudni, hogy alig 45 percig tartott, és másnap a sussexi herceg el is hagyta az országot, anélkül, hogy a fivérével, Vilmos herceggel beszéltek volna egymással.

Most kiderült még valami a látogatással kapcsolatban: Kamilla királyné egyik barátja, Petronella Wyatt újságíró nemrég további információkat osztott meg róla. 

Úgy tudom, Harry nem igazán óhajtott egy szobában tartózkodni a mostohaanyjával, amikor a királlyal beszélt a rákdiagnózisáról

– árulta el Wyatt.

A királyné és Harry herceg kapcsolata soha nem volt mentes a feszültségektől: a sussexi herceg még 2023-ban azzal vádolta meg önéletrajzi kötetében, a Tartalékban Kamillát, hogy a királyi családról szóló történeteket osztott meg a médiával, ezzel próbálva javítani a megítélését. 

Harry „veszélyesnek” és „intrikusnak” titulálta a mostohaanyját, aki feláldozta őt annak érdekében, hogy a saját hírnevét rendbe hozza – írja cikkében a Ripost a Daily Express nyomán.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!