Hirdetés

2022.02.27. 22:00

Idősebb korban sem kell félnünk az online szolgáltatásoktól!

Hasznos pénzügyi receptek!

PR-cikk

Felejtsük el a régi módszereket!

Ahogy haladunk előre életünk vonalán, és sokasodik a magunk mögött hagyott születésnapok száma, annál kevésbé vagyunk fogékonyak a változásra. A hatvanadik életévhez közeledve egyre inkább ragaszkodunk a bevált módszereinkhez és megszokott napi rutinjainkhoz, ugyanakkor nehezen nyitunk az újdonságok és szokásainktól eltérő dolgok felé. Különösen igaz ez a pénzügyi területen.

 

Sorban állunk a postán, befizetjük a sárga csekkeket, sorszámot húzunk a bankban és mindenhol készpénzzel fizetünk. Csupán azért, mert így szoktuk meg. Gyakran nem is sejtjük, mennyi lehetőségünk van ma már arra, hogy kényelmesebbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tegyük a pénzügyeinket. A penzugyireceptek.hu weboldalon könnyen fogyasztható formában megismerhetjük

ezeket a lehetőségeinket!

 

Kérdések helyett megoldások

Miért állnánk sorban a postán, ha csekkjeinket online is befizethetjük? Miért mennénk bankba, ha laptopunkon szinte mindent elintézhetünk? Miért használnánk készpénzt, ha bankkártyánkkal vagy mobiltelefonunkkal is fizethetünk? Bizony! Lehetőségünk van rá, hogy a számlanyitástól kezdve a rendszeres utalásokon keresztül a hitelügyintézésig mindent elrendezzünk egy mobilapplikáción vagy netbankon keresztül. Sőt, a felsoroltaknál sokkal többet!

Forrás: IHKSZ

Könnyen befogadható ismeretek

Jó, jó, de mit értek én a netbankhoz és mobilapplikációkhoz – mondjuk ilyenkor sokan egy legyintés kíséretében. A jó hír, hogy a pénzügyekhez kapcsolódó modern lehetőségeket és kényelmes szolgáltatásokat könnyen megtanulhatjuk. Nem kell hozzá vaskos jegyzettömb sem, csupán a rászánt időnk és figyelmünk. Számos weboldalon találunk ismertetőket, amelyek elmagyarázzák korunk technikai vívmányait, a banki alkalmazásokat, kártyahasználatot vagy az online rendszereket. De sokkal könnyebb befogadnunk ezeket az információkat, ha száraz leírások helyett rövid videókon, kedves történeteken keresztül tanulhatjuk meg. A penzugyireceptek.hu felületén pontosan ilyen tálalásban szélesíthetjük pénzügyi tudásunkat.

 

Hasznos pénzügyi receptek

Emma néni, Zsófia és Feri a hősei azoknak a történeteknek, amelyeken keresztül szórakoztató formában tanulhatunk a netbankról, applikációkról, kártyahasználatról, videobankról, biztonságról és sok más pénzügyi témáról. A filmek csupán másfél percesek, mégis sok hasznos információt megtudhatunk mindegyik epizódból. Érdemes követni történeteket, amelyekből kiderül, hogy idősebb korban sem kell félnünk a modern banki szolgáltatásoktól.

Egy kattintást mindenképpen megér!

https://penzugyireceptek.hu/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában