PR cikk

2023.02.20. 14:18

Megújult az ipartelep

Több cég bérel itt telephelyet, újabbakat is várnak.

Hirdetés

Több mint hatvan felnőtt és gyermek együtt vágta át ünnepélyesen az ötven méter hosszú nemzetiszínű szalagot szombaton a várdombi Gépállomás Ipartelepen. Ezzel hivatalosan is megtörtént a Vass Real Estate Kft. (7146 Vádomb, Belterület 435/10.) a GINOP_ Plusz-1.2.2-22-2022-03761 tízmillió forintos forrásból felújított ipartelepének átadása. – Megújult a portaépület, elkészültünk a csatorna-, a víz-, villamoshálózat és a higiéniai blokkok fejlesztésével, hogy a bérlőink egyre korszerűbb körülmények között dolgozhassanak – mondta lapunknak dr. Bálint Tamás, az ipartelepet működtető kft. ügyvezető igazgatója.

A későbbiek során további irodákat, műhelyeket alakítanak majd ki. Szeretnék, ha minél több bérlő fedezné fel a Szekszárdtól mintegy tíz kilométerre található hatalmas területet. Található náluk műanyagipari, építőipari, gépszerelő és mezőgazdasági üzem, az ipartelepen nevelnek szarvasmarhát, mangalicát, az egyik különlegesség pedig egy kísérleti ültetvény. A chilei híres gyógynövényfát, a szappanfát próbálják meghonosítani, mert szeretnék hazánkban ők biztosítani a koronavírus elleni vakcina fő összetevőjét.

Az ünnepi eseményen dr. Nyúl Viktor bátaszéki plébános megszentelte a felújított portaépületet, Isten oltalmát kérte minden jelenlévőre, az épületre és az ott dolgozókra. Az átadón megköszönték a kivitelezésben résztvevő cégek munkáját, Csongár Gábor pályázatírónak emlékplakettet, Varga Zoltánnak, a Vi-Team Kft. vezetőjének, Ignácz Ferenc egyéni vállalkozónak és Zsember Istvánnak, a Pannon Sampo Kft. vezetőjének gravírozott üvegemléklapot adományoztak.

Megújult többek között az ipartelep portaépülete is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában