Hirdetés

2023.07.18. 11:32

Bolti eladói és egyéb kereskedelmi álláslehetőségek Győrben

A kereskedelmi munkakörök megannyi elhelyezkedési lehetőséget kínálnak az álláskeresők számára Győrben. Ilyen típusú pozíciókkal többek között a GyorAllas.hu kínálatában is gyakran lehet találkozni, vagyis célszerű ennek a portálnak is nyomon követni a kínálatát a mielőbbi elhelyezkedés érdekében.

PR cikk

Mindezt az alábbi hivatkozáson könnyen megtehetjük: https://gyorallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites. A következőkben bemutatunk néhányat a gyakran visszatérő kereskedelmi álláslehetőségekből!

Bolti eladó

A bolti eladói munkakör az egyik leggyakrabban felbukkanó kereskedelmi pozíció a GyorAllas.hu kínálatában. Többek között pékségbe, ruházati boltba és villamossági szaküzletbe is kerestek már munkavállalókat ebbe a pozícióba a portálon keresztül. A feladatok valamennyi esetben hasonlóak voltak: a vevők fogadása és udvarias kiszolgálása, a kínálat és az eladótér rendben tartása, a beérkező áruk fogadása, valamint a pénztárosi feladatok ellátása.

Ezen pozíciók betöltéséhez gyakran középfokú végzettségre volt szükség, ugyanakkor olyan hirdetésekkel is lehetett találkozni, ahol ez nem volt elvárás. A vevőcentrikus gondolkodásmód, az udvariasság, a kedvesség, illetve a pontos és precíz munkavégzés ugyanakkor elengedhetetlen feltételnek számított valamennyi esetben.

Üzletkötő

Üzletkötői és értékesítői álláslehetőségek ugyancsak előfordultak már a győri állásportál kínálatában. Ebben a pozícióban az alapvető feladatot a képviselt cég termékeinek és/vagy szolgáltatásainak értékesítése jelenti. Ehhez az üzletkötőnek folyamatosan új potenciális ügyfelek után kell kutatnia, valamint a már meglévőkkel is tartania kell a kapcsolatot. Ezen feladatok ellátáshoz pedig általában középfokú végzettség, B kategóriás jogosítvány, kiváló kommunikációs- és kapcsolatteremtő képesség, illetve nagyfokú önállóság szükséges.

Kereskedelmi képviselő

Végezetül a kereskedelmi képviselői munkakörről sem feledkezhetünk meg, amely pozíció megjelenése szintén nem példa nélküli a GyorAllas.hu felületén. Egy kereskedelmi képviselő a munkája során meglehetősen változatos feladatokat lát el: piackutatást végez, potenciális partnereket kutat fel, ügyféllátogatásokat tesz, árajánlatokat készít, szerződéseket köt, illetve riportokat és beszámolókat készít a vezetőség számára például az értékesítési folyamatok alakulásáról.

A pozíció tehát meglehetősen nagy felelőségekkel jár, amiből adódóan a betöltéséhez a legalább középfokú végzettség mellett, néhány éves kereskedelemben szerzett tapasztalatra is szükség van. Elengedhetetlen feltétel továbbá a B kategóriás jogosítvány és a nyelvtudás is, valamint a személyes tulajdonságok tekintetében a magabiztos fellépés, az eredményorientált szemlélet, a szervezettség és a kiváló tárgyalóképesség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában