Hirdetés

2023.09.15. 07:30

A Tarr busz ezúttal a Béla téren parkol a Szekszárdi Szüreti Napokon

Telekommunikációs vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít a helyi vállalkozók, rendezvények és közösségek támogatására, mint például amilyen az országos hírű Szekszárdi Szüreti Napok. Ezen hitvallás jegyében járul hozzá számos rendezvény sikeréhez és egyesület működéséhez a Tarr Kft. Teszi ezt szerte a szolgáltatási területén. Erősítve ezzel a helyi közösségeket, előmozdítva a helyi gazdaság élénkítését és az értékteremtést. A cég örömmel csatlakozott az idei Szekszárdi Szüreti Napok támogatóihoz. Sőt, mint azt a Béla téren parkoló Tarr busz is jelzi, a program kínálatból is kiveszi részét, változatos elfoglaltságokat biztosítva a rendezvény közönségének.

PR cikk

A busz mellett a csapat, balra Tarr János (Fotó: M. K.)

A mindennapok megbízható telekommunikációs partnere

Ismét saját pavilonnal várja az érdeklődőket a Szekszárdi Szüreti Napokon a Tarr Kft. A cég standja a Bezerédj utcai ügyfélszolgálat előtt található. A fesztivál idején a közönség részt vehet kvízjátékon is, a szellemi vetélkedő fő díja egy Segway e-roller. Pénteken a gyermekeké a főszerep, a legifjabb korosztályt számos sztárvendéggel találkozhat a Tarr standon. A helyszínen lesz az Apacuka zenekar, illetve bemutatkozik Jim és Jam, a JimJam csatorna két ikonikus kabalafigurája is. Szombaton bárki tesztelheti autóvezetői képességeit: ugyanis a Viasat World autó szimulátorával sebességkorlátozás nélkül lehet száguldani a virtuális pályán. Vasárnap pedig ingyenes AirBrush tetoválásban lehet részük a vendégeknek.

A Tarr stand ismét érdekes és színes kínálattal várja az érdeklődőket

– Büszkék vagyunk arra, hogy partnerként, támogatóként vehetünk részt ezen a rendezvényen – mondta Tarr János ügyvezető igazgató. – Hiszen ezek az események egyaránt fontosak a helyi identitás megőrzésében és erősítésében, valamint a régió népszerűsítésében. Vállalkozásunk tevékenysége, lényege és hitvallása ismert: a mindennapok megbízható telekommunikációs partnere vagyunk. Emberközpontú ügyfélkezelés és társadalmi felelősségvállalás jellemez bennünket. A vidék lelke az erős helyi közösségekben rejlik, ezért a helyi közösségeket szolgáljuk. Szolgáltatásaink által a családok, a vállalkozások és közösségek elérhetővé válnak egymás és a világ számára. Köszönjük, hogy itt lehetünk és a Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával lehetőségünk nyílik találkozni, beszélgetni, megismerni az érdeklődőket, jelenlegi és majdani partnereinket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában