Hirdetés

2023.10.27. 20:38

Használjuk ki az akciós újságok nyújtotta kedvezményeket!

A kedvezményes kuponok és kódok számos online és hagyományos üzlet népszerű előnyei közé tartoznak. Ezeknek a kódoknak köszönhetően Ön, mint vásárló, több tíz százalékot takaríthat meg.

PR cikk

Forrás: lampak.hu

Napjainkban már léteznek olyan internetes portálok, mint például a Kaufino.com, ahol egy helyen találhatunk akciós szórólapokat. Így akár mobiltelefonon keresztül is könnyedén, néhány perc alatt megtervezhető egy költségtakarékos bevásárlás.

A népszerű Lidl akciós újság lapozható formaváltozata közvetlenül a főoldalon található. Néhány másodpercen belül megtudhatja, mit kínál az aktuális Lidl szórólap és Lidl újság, valamint milyen akciókra számíthat a következő időszakban, melyet a Lidl akciós újság következő kiadványában jelentetnek meg. A Kaufino.com online szórólapokat összegyűjtő portál segítségével még azelőtt átnézheti a következő időszakra vonatkozó Lidl akciók tömbkeletét, mielőtt az akciók érvénybe lépnének. A Lidl katalógus mellett további promóciós szórólapokat is találni az oldalon, mint például a Tesco szórólap, az Auchan katalógus, a Metro újság, vagy éppen az Aldi akciós újság lapozható formában megjelenő kiadványa.

Mindazok számára, akik szeretnének megtanulni spórolni, és mindeközben környezettudatosan élni, van néhány tippünk:

  • Soha nem árt bevásárlólistát írni. Ha már tudja, mi hiányzik otthonából, akkor a Kaufino.com weboldalának akciós rovatában megtekintheti, hogy mely élelmiszerek vannak éppen akciósan. Egyszerűen áttekintést kap arról, hogy mi, hol, mennyibe kerül és hogyan spórolhat. Ha pedig nem tudja, mit is szeretne pontosan vásárolni, mindig inspirálódhat az akciós szórólapok termékeiből.
  • A papír szórólapok a múlté. Szinte mindannyian igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni szénlábnyomunkat. Ebben a tekintetben minden apróság számít. A pazarlás minimalizálása és a nem kívánt papír szórólapok és reklámok visszautasítása ezek közé az apró lépések közé tartozik, amelyeket valóban mindenki megtehet. Különösen, ha a promóciós szórólapok megtalálhatók az interneten, és sokkal egyszerűbb a megtekintésük. Ezenkívül az összes online szórólap mindig elérhető mobileszközén, és kinyithatja őket például az üzletben, amikor vásárol.
  • A helyi és mezőgazdasági termékek célzott támogatása újabb lépés a valóban ökológiai és fenntartható vásárlás felé. A Kaufino.com oldalon néhány másodperc alatt elérhetők. Az üzletláncoknál jó szokás, hogy ezeket a termékeket megjelölik, és az üzletláncok egyik kiárusító szórólapján mindig olyan helyi és magyar termékekre talál kedvezményeket, amelyeknek nem kellett a fél földkerekséget átutazniuk, hogy hozzánk jussanak. Így a spórolás nem csak a pénztárcájára lesz hatással, hanem a környezetére is tekintettel lesz.

Használja ki az üzletláncok nyújtotta hűségprogramokat

Manapság már sok üzlet kínál hűségpontokat, programokat vagy kuponokat a vásárlóknak a következő vásárláshoz. Ne habozzon kihasználni az ilyen lehetőségeket, hogy többet vásárolhasson kevesebbért. Azonban az árak összehasonlítása kulcsfontosságú tényező a legjobb ajánlatok megtalálására. Ezért keressen fel különféle üzleteket és webhelyeket, hogy megtalálja a legjobb árakat. Mindig nézzen meg több helyet, ahol megvásárolhatja a terméket, és hasonlítsa össze az árakat. Egyes üzletekben ugyanaz a termék eltérő áron kapható. Egy másik jó tipp, hogy keressen alternatívákat. Ne gondolja, hogy a legdrágább dolgok a legjobbak. Keressen olyan alternatívákat, amelyek azonos minőségűek, de olcsóbbak.

Vásároljon szezonon kívül

Vásároljon szezonon kívüli dolgokat, például ruhákat vagy téli sporteszközöket nyáron. Gyakran ezek a dolgok sokkal olcsóbbak, mint amikor javában tart a szezon. Így sok pénzt takaríthat meg, és mindig kéznél lesznek, amikor szüksége van rájuk. Tehát ne hagyja ki a szezon utáni kedvezményeket és akciókat.

Ha valóban a lehető legtöbbet szeretné spórolni vásárláskor, ahhoz tervezésre, megfelelő erőforrás-felhasználásra, de olykor egy adag önmegtagadásra is szüksége lesz. Reméljük, hogy ezek a trükkök segítenek. Vásároljon okosan, és kezdjen el együtt spórolni a Kaufino.com oldal segítségével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában