Hirdetés

2023.10.17. 19:24

Nyílt napokkal, roadshow-val várjuk a pályaválasztókat!

Ahogyan minden évben, a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrumhoz tartozó szakképző intézményekben idén októbertől is a pályaorientációt segítő programokkal várják a pályaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket.

PR cikk

Fotó: Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum

Idén újdonságként Pályaválasztási Roadshow-ra is indulunk. A megye hat városának központi részére kitelepülve mutatkozik be a Centrumunkhoz tartozó nyolc iskola. Minden városban az ott működő intézmények lesznek a „főszereplők”. Érdekes, interaktív szakmabemutatókkal és sok hasznos információval várunk minden kedves érdeklődőt. A sor várhatóan Dombóváron indul október 24-én és Bonyhádon zárul november 9-én. Érdemes követni az iskolák Facebook-oldalait további információért!

A Pályaválasztási Roadshow tervezett állomásai:

Október 24. Dombóvár, Művelődési Ház előtti tér

Október 26. Tamási, Városi Művelődési Központ előtti tér

November 7. Paks, Atomtér

November 8. Dunaföldvár, a vár udvara

November 9. Bonyhád, Vörösmarty Mihály Művelődési Központ melletti tér

November 10. Szekszárd, Garay tér

A hagyományos nyílt napok pedig továbbra is lehetőséget jelentenek arra, hogy a látogatók tájékozódjanak a szakképzésről, bepillantást nyerjenek egy-egy iskolánk mindennapjaiba is. Ez többnyire azt is jelenti, hogy a tanműhelyekben megnézhetik, hogyan dolgoznak a tanulók, kérdezhetnek tőlük és az oktatóktól az adott ágazatról, szakmákról, az oktatás módjáról, az iskoláról. Ugyanakkor bizonyos dolgokat ki is próbálhatnak, hiszen az intézmények rendszerint a pályaorientációt segítő interaktív foglalkozásokkal készülnek ezekre az alkalmakra. Az érdeklődők beülhetnek egy-egy közismereti órára is, hogy megnézzék, hogyan zajlik az adott tantárgy oktatása.

Érdemes ellátogatni ezekre az eseményekre, mert sok információt adnak a szakképzésről, segíthetik eldönteni, milyen irányban folytassa tanulmányait a gyermek.

Jöjjenek ki a show-ra, vagy nézzenek be hozzánk! Szeretettel várjuk Önöket!

Fotó: Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum

Elérhetőségeink:

Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum Cím: 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 2-14. Telefon: 70/374-0769
E-mail: [email protected]
Honlap: www.tmszc.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tmszc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában