Hirdetés

2023.11.15. 13:34

Jutalmak és akciók okosan a Tiplinóval

Minden embernek legalább egyszer eszébe jutott, hogyan spórolhat a vásárlásain. Ilyenkor jutnak eszünkbe azok az ötletek, hogy csak akciósat, előre megírni mire van szükségünk, legyen szó élelmiszerről vagy ruhákról, esetleg egy műszaki cikkről. De a legokosabbak már ismerik a Tiplino cashback portált, ugyan is tudják, hogy minden vásárlás után jutalmat kapnak és ez a jutalom nem más, mint az elköltött pénzének egy része.

PR cikk

Hervis kuponok a Tiplino kedvezményei között 

Az egyik kedvenc webáruháza a Hervis? Nem is kell aggódnia, sem gondolkodnia. Látogassa meg a Tiplino portált, és keresse ki a Hervis webáruházat. Nagyszerű kedvezmények és akciókat talál, amit minden alkalommal a profilon megtalál. 

Spóroljon a vásárlásán minden alkalommal a segítségünkkel. Legyen tagja a Tiplino közösségének és szerezze be a jutalmakat. 

Forrás: Tiplino.hu 

Élelmiszer, randi vacsi vagy csak pizza est a Wolttal 

Elfelejtette a bevásárlásnál, a tejfölt vagy bármit? Nincs elég ideje főzni a randipartnerének? Pizza estet tartana a barátival? A legjobb megoldás ilyen esetekben a Wolt, ahol a Wolt kuponokkal még kedvezőbben tudja megoldani a bevásárlást vagy az esti vacsorát.  

Kattintson a tiplino.hu cashback portálra, keresse ki a Wolt webáruházat, irányítsa át magát az oldalra és már kezdődhet is a vásárlás. Ne felejtse el, hogy 30 percen belül kell véghez vinnie a vásárlást, különben megszakad az összeköttetés, és a jutalom elmaradhat.  

Ha nem a Tiplino portálról szerzi meg a kedvezményes Wolt kupont, abban az esetben a jutalmat szintúgy elveszítheti. Bizonyos feltételeknek meg kell felelni, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna spórolni. Ne is várakozzon tovább, spórolásra fel!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában