Hirdetés

2024.02.15. 11:57

Mielőbb elhelyezkednél Budaörsön? Vállalj betanított munkát!

A betanított munkák megannyi elhelyezkedési lehetőséget kínálnak, több iparághoz kötődően is. Természetesen ezek az állások Budaörsön is elérhetőek, esélyt teremtve ezzel sok álláskeresőnek a mielőbbi munkába állásra. Mutatjuk, melyek a leggyakrabb előforduló, végzettséget és tapasztalatot nem igénylő álláslehetőségek a város vonatkozásában!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Takarítói álláslehetőségek

Különböző takarítói álláslehetőségek meglehetősen gyakran tűnnek fel a budaörsi álláskínálatban. Ezen állítást megerősíti a BudaorsAllas.hu weboldala is, ahol szinte rendszeresek az ilyen jellegű budaörsi pozíciók a fizikai, segéd és betanított munkák álláskategória alatt. Konkrét példákat említve előfordult, hogy irodaházakhoz, raktárakhoz, vagy akár családi házakhoz kerestek takarítókat a portálon keresztül.

Az elhelyezkedési lehetőségek tehát igencsak széles skálát ölelnek fel ezen munkák kapcsán. A másik előny, hogy takarítókat sokszor részmunkaidőben vagy délutános, esetleg éjszakai munkarendben foglalkoztatnak, ami azok számára lehet előnyös, akik másodállást keresnek, vagy a „megszokottól” eltérő időpontban tudnak csak dolgozni.

A feladatok valamennyi esetben a tipikus takarítói teendőket foglalják magukban, beleértve többek között a portörlést, felmosást, ablaktisztítást és a vizes blokkok takarítását. Persze mindez csupán néhány általános teendő, a konkrét feladatokat a helyszín jellege és az ügyfél igényei határozzák meg.

Csomagoló

A betanított álláslehetőségek között csomagolói munkák is elő szoktak fordulni. Az ilyen típusú munkakört betöltők általában a termékek szállításhoz történő előkészítésében játszanak fontos szerepet. Feladatuk a csomagoláshoz használt anyagok előkészítése, beleértve például a dobozokat, buborékfóliákat, légpárnákat és egyéb csomagolóanyagokat.

Ezt követően biztonságosan csomagolják az adott termékeket, az esetleges törés vagy sérülés elkerülésének az érdekében. Mindemellett pedig fel is címkézik a szállítandó árut, ily módon feltüntetve rajta például annak nevét, méretét, mennyiségét vagy vonalkódját.

A munkakör olykor bizonyos raktározási tevékenységekkel és feladatokkal is együtt jár, ami alatt értjük például a csomagok megfelelő tárolását, az áruátvételt, a készletnyilvántartások vezetését és a raktári munkafolyamatok támogatását. Összességében tehát akár változatosan is alakulhat a pozíció kapcsán a feladatlista.

Karbantartó

Mindezek mellett pedig a karbantartói állásokról sem feledkezhetünk meg, amelyek bár sok esetben igényelnek némi szaktudást, mégis könnyen elérhetőek a jó műszaki érzékkel rendelkező munkavállalók számára. Az említett BudaorAllas.hu felületén például korábban több alkalommal is elérhetőek voltak épületkarbantartói pozíciók, ahol a mindennapi feladatokat különböző tervszerű karbantartási tevékenységek (pl. csapok, lefolyók, kazánok ellenőrzése/reparálása) elvégzése jelentette.

Emellett pedig karbantartói munkakörrel gyári környezetben is gyakran lehet találkozni. Itt az elvégzett feladatok főként a gyártási folyamatok zavartalan működését, a gépek és berendezések megfelelő állapotának fenntartását hivatottak szolgálni. Ennek értelmében a karbantartók megelőző karbantartási feladatokat hajtanak végre, felmerülő problémák esetén pedig elvégzik a hibadiagnosztikát és a javításokat. Mindezekről pedig átfogó műszaki dokumentációkat vezetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában