Szépség és divat

2010.07.21. 16:05

Alulmaradt a körte – a kerek hátsó izgatja fel a férfiakat!

A férfiak számára igenis fontos a fenék formája és a mérete is. A közhiedelemmel ellentétben nem a méret, a forma indítja be őket.

BAMA

Nők milliói elégedetlenek a popsijukkal, első sorban hátsójuk mérete miatt aggódnak a legtöbbet, a többség természetesen mindig kisebb feneket és nagyobb melleket szeretne.

Egy friss kutatás azonban kiderítette, hogy a férfiak szexuális érdeklődését nem a méret, hanem sokkal inkább a forma befolyásolja. A kicsi, de szinte gömbölyű popsit a felmérések szerint kívánatosabbnak találják hímnemű társaink, mint az átlagos méretű, körte formájú hátsót.

Ugyanebben a felmérésben a kicsi, lapos és a kissé hegyes popsi totális vereséget szenvedett, sőt az is kiderült, hogy a méret szinte alig valamicskét számít a férfiaknak. A méretesebb, de gömbölyű hátsót szinte éppen annyian preferálják, mint a hasonló alakú, de kisebb popsit. Szexuálisan sokkal izgatóbb számukra a gömbölyű forma, olyannyira, hogy a megkérdezettek több mint fele szerint, egy tökéletesen kerek, formás popsi tulajdonosnőjének nem kell aggódnia amiatt sem, hogy esetleg kisebb a melle!

Korábban sokan meg voltak győződve róla, hogy a férfiak a nagy melleket szeretik, most úgy tűnik, hogy a gömbölyű formákat valóban szeretik, de sokkal fontosabb számukra, hogy a nők hátsója legyen kerek. Nem véletlenül népszerűek az olyan sztárok, mint például Jennifer Lopez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!