Gyermekeinkért kitüntetés

2021.03.20. 15:54

Segítsen, hogy azok kapják, akik a leginkább megérdemlik!

Írásban várja a javaslatokat a paksi önkormányzat a „Gyermekeinkért” kitüntető elismerés idei díjazottjainak személyére vonatkozóan.

TN

Az önkormányzat az oktató-nevelő munkát végző pedagógusok és pedagógiai tevékenységet ellátók részére a gyermekek harmonikus személyiségformálásában végzett munkájuk elismerésére alapította a Gyermekeinkért kitüntetést. Az elismerés idei díjazottjainak személyére javaslatokat vár az önkormányzat. A kitüntetés adományozható a nevelési-oktatási intézményekben pedagógus munkakörben foglalkoztatottaknak és pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátóknak.

Javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az írásos ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami a javaslatot tévő szerint méltóvá teszi a kitüntetésre. A felterjesztéseket április 6-ig nyújthatják be dr. Blazsek Balázs főjegyzőhöz. A kitüntetésben évente két személy részesülhet, a díjat várhatóan a pedagógus nap alkalmából rendezett városi ünnepségen adják át június első vasárnapján.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!