Sport

2017.05.06. 20:01

A bajnoki címért harcoló Vasast ütötte ki a Paksi FC

A mérkőzés elején megszerezte a vezetést Csertői Aurél együttese, amely a második félidőben kontrákból is eredményes tudott lenni, ezzel 3–0-ra legyőzte az angyalföldieket.

TEOL/MTI

OTP Bank Liga, 30. forduló
Vasas FC–Paksi FC 0–3 (0–1).
Szusza Ferenc Stadion. V: Vad II. (Theodorosz, Szalai B.). Vasas: Nagy G. – Korcsmár (Vida, 56.), Vaskó, Ristevski – Kleisz, Menjrekar, Berecz, Hangya (Pavlov, 78.) – Ádám M.(Kulcsár T., a szünetben), Mahir Saglik, Remili. Vezetőedző: Michael Oenning. Paks: Molnár G. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Báló – Papp K. – Szakály D. (Hahn, 82.), Hajdú Á., Bertus, Bartha (Daru, 90.) – Haraszti (Koltai T., 76.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gólszerzők: Lenzsér (8.), Bartha (83.), Hahn (92.).
Sárga lapok: Ristevski (30.), Korcsmár (54.), illetve Gévay (28.), Kulcsár D. (31.). 

Már a harmadik percben vezetést szerezhetett volna a vendégcsapat, de Haraszti nagy helyzetben hibázott. Ezzel együtt is megszületett a korai paksi gól, egy szöglet után Lenzsér fejelt közvetlen közelről a hálóba. Ezt követően a Vasas lépett fel támadólag, több nagy helyzetet is kialakított, de egyikkel sem tudott élni.

A fordulást követően a Vasas megpróbálta beszorítani ellenfelét, ez viszont a tolnaiaknak adott területet veszélyes kontrákra. A Paks Haraszti révén már ekkor megnyerhette volna a meccset, de a csatár újabb nagy lehetőséget puskázott el. Ezután a Vasas pillanatai következtek, ám előbb Gévay vetődött bele egy ígéretes angyalföldi lövésbe, majd Saglik hatalmas helyzetben durrantott fölé.

A játék képe újra fordult: a következő percekben Nagynak kellett több védést bemutatnia a hazai kapu előtt. Kevéssel később a sokadik kontratámadást már eredményesen fejezték be a vendégek, ezzel eldöntötték a három pont sorsát. A ráadásban Hahn állította be a végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!