Ország-világ

2007.03.22. 19:07

Akciófilmbe illő lövöldözés volt a sztrádán, a tetteseket elfogták

Komoly torlódással, dugóval járt csütörtökön az M1-es autópályán a rendőrség helyszíni szemléje. Az alapos vizsgálatra azonban nagy szükség volt egy harminc kilométeres szakaszon, hiszen hajnalban akciófilmeket idéző módon támadtak meg egy pénzszállító páncélautót.

BAMA

Információink szerint a sztrádán váratlanul a páncélautó mellé ért egy sötétkék Opel, amelyből egy símaszkot viselő férfi célzott lövéseket adott le a járműre. Vesztükre a páncélautó személyzete viszonozta a tüzet. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a biztonsági cég emberei olyannyira megőrizték lélekjelenlétüket, hogy nemcsak visszalőttek, de még a támadás ideje alatt értesítették a rendőrséget, így az autópályarendőrök pillanatok alatt a kék Opel keresésébe tudtak kezdeni. Végül Tatabányánál a rendőrök fel is tartóztatták a vélt tetteseket. Az Opelban azonban nem találtak fegyvereket, így 120 rendőr részvételével vizsgálják át tüzetesen a sztráda érintett szakaszát. A fegyverek mellett töltényhüvelyek után is kutatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában