Teol.hu videó

2024.02.02. 16:00

A Paks szurkolója akár a haját is adná csapata bajnoki címéért (videóval)

Ki lesz a bajnok a magyar labdarúgó NB I-ben? Ez a most rajtoló tavaszi szezon legfontosabb kérdése. A tabellát a Tolna vármegyei drukkerek nagy büszkeségére a Paksi FC vezeti. A csapat egyik törzsszurkolója, Pölöte Norbert bízik abban, hogy kedvencei az idény végén is ott lesznek a dobogón. S bár szeret a földön járni, kedvünkért eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha aranyérmes lenne a PFC.

Finta Viktor

Arra kértük az OTP Bank liga 2023-2024-es idényének téli szünetében a tabella élén álló Paksi FC egy szurkolóját, hogy latolgassa csapata esélyeit a most hétvégén rajtoló tavaszi szezonban, s persze a végeredményt is jósolja meg. 

A Paks szurkolója optimista (Fotó: Makovics Kornél)

A Paks szurkolója bízik Böde Daniékban

Nem reméltünk objektivitást, sőt! Éppen arra voltunk kíváncsi, mi lakozik egy igazi drukker lelkében. A Szekszárdon élő, de nagy Paksi FC szurkolóként is ismert Pölöte Norbert vállalkozott e feladatra. Erősen bízik Böde Daniékban, akiktől sok gólt szeretne látni akár már az első meccsen.

Mint megírtuk, a zöld-fehérek a Puskás Akadémiát fogadják a tavaszi nyitányon, vasárnap 17.30-kor indul útjára a labda a Fehérvári úton.

A Bognár Györggyel, a Paksi FC vezetőedzőjével készített interjúnkat itt olvashatják és láthatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!