hírek, képek, témák - Tolna - Bonyhád és környéke

Szépen formálták a szavakat az ifjak

2016. április 5.

Bonyhád  | A hagyománnyá vált német szépkiejtési versenyre hatvankilenc gyermek jelentkezett két korcsoportban Bonyhádról és vonzáskörzetéből, valamint Szekszárdról.

Sokat javult a közbiztonság Nagymányokon

2016. április 2.

Nagymányok | A törvényi módosításokból adódó helyi szabályok változtatása szerepelt a napirendi pontok között a város szerdai képviselő-testületi ülésen – mondta Karl Béla, Nagymányok polgármestere.

A családjából merít ihletet Stekly Zsuzsa

2016. április 2.

A családjából merít ihletet Stekly Zsuzsa

Bonyhád | Unoka és munka. E két dolog tölti be mostanában Stekly Zsuzsa életét. A bonyhádi zománcműves-festőnek kevés a szabadideje, több kiállításra és alkotótáborba is készül.

Közös a cél a rendőrséggel, a civilekkel

2016. április 1.

Bonyhád  | A nyílt ülésen tárgyalt napirendi pontok mindegyikét elfogadták a képviselők a csütörtöki bonyhádi testületi ülésen, tájékoztatott Vizin Balázs, az önkormányzat kommunikációs munkatársa.

Idén nem szerezhet érmet a Bonyhádi KSE

2016. március 31.

Bonyhád  | Nem jut a legjobb négybe, így a rájátszásról is lemarad a bajnoki címvédő Metal-Work Bonyhádi KSE, mely a létfontosságú mérkőzésen 83–75-re kikapott hazai közönsége előtt az MTK Törökbálinttól.

Húsvét, a megtisztító ünnep

2016. március 27.

Húsvét, a megtisztító ünnep

Ünnep | A húsvéthoz számos hagyomány kötődik országszerte. A közösek mellett tájegységenként sajátos szokások is kialakultak.

Van még remény a bonyhádiak számára

2016. március 23.

Van még remény a bonyhádiak számára

NB I/B-s kosár | Újabb nehéz meccset nyert meg a Metal-Work Bonyhádi KSE, így továbbra is életben tartotta esélyét, hogy a legjobb négybe jusson a bajnokságban, és a rájátszásban folytathassa szereplését.

Az összefogás ereje

2016. március 22.

Nagymányok | Megállapodás rögzíti, hogy közel negyven település együttesen azt szeretné, hogy a Kelet-Mecsekbe visszatelepítsék az ipart, elsősorban a szénfeldolgozót.

Növekedési pálya a Kelet-Mecsekben

2016. március 21.

Nagymányok | Nagy ívű összefogás körvonalazódik annak érdekében, hogy a Kelet-Mecsekbe miként lehetne visszatelepíteni az ipart, elsősorban a szénfeldolgozót, amelyre ráépülne a bányászat is – mondta el lapunknak Karl Béla polgármester.

Katonai toborzás lesz Bonyhádon, várják az önkénteseket

2016. március 18.

Bonyhád  | Toborzás lesz március 22-én a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.

Témák - Tolna - Bonyhád és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Megyei Piactér