hírek, képek, témák - Tolna - Bonyhád és környéke

Harmincmilliót különítettek el a sport- és a civil szervezeteknek

2014. március 29.

Bonyhád  | Több támogatásról is döntött a képviselő-testület csütörtöki ülésén.

Pályáztak a fejlődésre

2014. március 28.

Pályáztak a fejlődésre

Bonyhád  | – Egy alapkőletétel mindig örömteli esemény, valami új érték létrejöttét jelzi – mondta csütörtökön a Bonyhádi Ipari Park bővítése alkalmából szervezett ünnepségen Németh Lászlóné.

Bemutatkozási lehetőséget adnak a tehetségeknek

2014. március 28.

Tolna megye  | Sikeresen szerepelt a Tolna Megyei Tehetségsegítő Tanács a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által meghirdetett pályázaton.

Az ország legjobb ifjú kémikusai között tartják számon

2014. március 27.

Az ország legjobb ifjú kémikusai között tartják számon

Bonyhád-Budapest  | A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács „Felfedezettjeink” különdíjasa lett 2014-ben Baglyas Márton, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 10. osztályos növendéke.

Magyar Kupa: parádés meccs, tíz gól a Völgységben

2014. március 26.

Magyar Kupa | A Bonyhád VLC hosszabbításra kényszerítette a Bölcskét a megyei labdarúgó Magyar Kupában. Hetet lőtt a Szekszárd, kiesett a Dombóvár.

Kis mértékben gyógyszer

2014. március 24.

Tevel  | – Számos érdekességet tudhattunk meg a borról, például azt, hogy mértékkel fogyasztva a lábujjtól a fejtetőig, mindenre pozitív hatással van – nyilatkozta Asztalos Zoltán.

Az összetartás volt a legfontosabb fűszer

2014. március 24.

Bonyhád | Napestig halmozhatná a jelzőket az ember – és még talán tovább is-, ha az újság hasábjain vissza szeretné adni azt a fantasztikus hangulatot, kedvességet, szeretetet, amelyet a Bonyhádi Német Önkormányzat és a Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület szombati, első alkalommal tartott disznóvágásán tapasztalt.

Keserédes a kompenzáció

2014. március 23.

Keserédes a kompenzáció

Tolna megye | Az általunk megkérdezett – a konszolidációból kimaradt – települések vezetői leszögezték: nem szeretnének hálátlannak tűnni, viszont szó nélkül sem hagyhatják, hogy a kompenzáció mértéke eltörpül amellett, hogy az állam mennyi adósságot vállalt át a nehéz helyzetbe került önkormányzatoktól.

Számottevő eredmények határozták meg az elmúlt éveket

2014. március 22.

Számottevő eredmények határozták meg az elmúlt éveket

Bonyhád | – Ha feltennénk a kérdést: hogy van a Hungária Takarék, azt lehetne válaszolni, hogy jól, minden a helyén, hosszú távú, életképes stratégiával rendelkezünk – adott helyzetjelentést a pénzintézet működéséről csütörtöki sajtótájékoztatóján Brauer János.

Kiváló kapcsolat alakult ki a két település között

2014. március 21.

Hahnheim-Váralja | 1999-ben vették fel a hivatalos kapcsolatot, azóta kiváló családi barátságok szövődtek a két település lakói között.

Képgalériák - Tolna - Bonyhád és környéke

Témák - Tolna - Bonyhád és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok