hírek, képek, témák - Tolna - Bonyhád és környéke

Egymilliárdos szénvegyészeti beruházás a terv

2016. május 1.

Egymilliárdos szénvegyészeti beruházás a terv

Nagymányok | Nagy volumenű, a szénbányászatra alapozott iparfejlesztést terveznek a Kelet-Mecsekben a térség önkormányzatai.

Múltba néztek a versenyen a diákok

2016. április 30.

Bonyhád  | A Solymár Imre Városi Könyvtárban tartották a napokban a középiskolásoknak szóló, „Múltba Néző” levelező verseny döntőjét, tájékoztatott Asztalosné Illés Tamara könyvtáros, a verseny szervezője.

Süteménnyel dobálta 70 éves szomszédját a 28 éves férfi

2016. április 28.

Bonyhád  | Egy 28 éves férfi süteménnyel dobálta, majd ütötte meg 70 éves szomszédját április 26-án 14 óra körül, írja a police.hu.

Újabb Arany Páva került Cikóra

2016. április 28.

Cikó-Orosháza  | A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) 18. országos népzenei minősítési ciklusában már ötödik alkalommal nyert Arany Páva díjat a Cikói Székely-Német Hagyományőrző Egyesület székely kórusa április 23-án, szombaton az orosházai Petőfi Művelődési központban.

Kis fenevadak menő küzdelme

2016. április 27.

Kis fenevadak menő küzdelme

Cikó  | Ismét feltámasztja Tolna megyében az autómodellező sportot egy baráti társaság. Május végén már versenyt rendeznek.

Örök értékeket közvetítenek

2016. április 27.

Örök értékeket közvetítenek

Bonyhád  | A bukovinai székelyek tánckultúrájának megőrzését tekinti a Völgység Néptáncegyüttes legfontosabb feladatának Steiner Józsefné művészeti vezető. A szíve csücske viszont a sárközi táncoké.

Ifjú lánglovagok versenyeztek

2016. április 27.

Ifjú lánglovagok versenyeztek

Bonyhád  | Már 15. alkalommal rendezték meg április 22-én a Széchenyi István Általános Iskolában a gróf Széchenyi Ödön tűzoltó versenyt.

Gyilkossággal fenyegette a férfit és annak családját

2016. április 26.

Györe  | A Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozást folytatott két rendbeli önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 41 éves férfi ellen – írja a police.hu.

Megvan a döntő három résztvevője

2016. április 22.

Megyei MK | Megvédheti címét a Bonyhád VLC, miután az elődöntőben 4–0-ra legyőzte a Majost. A másik két mérkőzésen a Tevel két piroslapot hozó találkozón Mórágyon, a dunaföldváriak pedig Szedresen nyertek.

Az emberek felelőssége, ami a Földön történik

2016. április 19.

Az emberek felelőssége, ami a Földön történik

Bonyhád | Kétnapos fenntarthatósági programsorozat indult el tegnap a BÁI Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A cél, hogy a gyerekekben és rajtuk keresztül a családokban is minél jobban tudatosuljon, rajtunk múlik, hogy milyen bolygót hagyunk hátra az eljövő generációkra.

Témák - Tolna - Bonyhád és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Megyei Piactér