hírek, képek, témák - Tolna - Bonyhád és környéke

A képviselők közös célja Nagymányok élhetőbbé tétele

2014. október 17.

A képviselők közös célja Nagymányok élhetőbbé tétele

Nagymányok | Azon, a város fejlődését, szebbé és élhetőbbé tételét szolgáló úton szeretne tovább menni a nagymányoki önkormányzat, amelyet évekkel ezelőtt kijelölt – hangzott el a képviselő-testület alakuló ülésén.

Nyeregbe került szárnyaló gondolatok

2014. október 17.

Nyeregbe került szárnyaló gondolatok

Bonyhád  | Ezúttal is egy remek kezdeményezést hívott életre a Solymár Imre Városi Könyvtár, amit a megmérettetéshez csatlakozók száma, és a visszajelzések is alátámasztanak.

Egy mesésen jó verseny

2014. október 17.

Bonyhád  | A Magyar Népmese Napja alkalmából „Benedek Elek vetélkedőt” szervezett a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtár.

Rejtélyes eset: egy aknában halt meg két férfi Mőcsényben

2014. október 16.

Mőcsény | A katasztrófavédelem jelentése szerint szén-dioxid mérgezés okozta két férfi halálát Mőcsényben. Egy aknát akartak kitisztítani.

Megint eláztunk, mentik az értékeket a tűzoltók

2014. október 15.

Megint eláztunk, mentik az értékeket a tűzoltók

Szekszárd vonzáskörzetében több településen is gondot okoz a hirtelen lezúduló csapadékvíz. A tűzoltók számos helyszínen mentik az értékeket.

Bukovinai találkozó: Bonyhád és Kismányok volt a házigazda

2014. október 15.

Bonyhád-Kismányok | Az összetartozás és az identitás megőrzésének jegyében telt a hétvégi Bukovinai Székely Találkozó, amely Bonyhádon és Kismányokon zajlott.

Az ügyészség megszüntette a nyomozást, a sértett panasszal élt

2014. október 14.

Szekszárd  | Mint a rendőrség tájékoztatása alapján megírtuk, mucsfai nő tett feljelentést május 5-én, miszerint az interneten megismert komlói férfi felajánlotta neki, hogy arany ékszereit jó áron értékesíti.

Tovább a megkezdett úton

2014. október 12.

Bonyhád | Bonyhád új polgármestere azon az úton szeretne tovább menni ami a város fejlődéséhez, szebbé, élhetőbbé tételéhez vezet.

Filóné Ferencz Ibolya (Fidesz-KDNP) Bonyhád polgármestere

2014. október 12.

Bonyhád | Filóné Ferencz Ibolya (Fidesz-KDNP) Bonyhád polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).

Ebben a faluban fontosnak tartották a szavazást!

2014. október 12.

Grábóc | Grábóc, Nagyvejke és Lápafő. Ez a három település végzett az első három helyen Tolna megyében – legalábbis ami a szavazási kedvet illeti.

Képgalériák - Tolna - Bonyhád és környéke

Témák - Tolna - Bonyhád és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Házhoz visszük a híreket!

Rovatok