hírek, képek, témák - Tolna - Bonyhád és környéke

Nincs tolongás az udvari polgármesteri székért

2015. január 6.

Február 8-án sem választanak polgármestert az Udvariban élők. Az ok: a Tolna megyei kis faluban most sincs polgármesterjelölt.

Kettétört sorsok, tragikus események

2015. január 6.

Kettétört sorsok, tragikus események

Bonyhád | Az elhurcoltak napján a 70 évvel ezelőtti borzalmakra emlékeztek Bonyhádon. Az elhunytak és a túlélők emléke előtt rótták le tiszteletüket a jelenlévők.

Állami támogatás hidalja át a problémát és a patakot

2015. január 6.

Állami támogatás hidalja át a problémát és a patakot

Bonyhád | Filóné Ferencz Ibolya polgármester a Városházán tartott hétfői sajtótájékoztatón jelentette be: ahogy az időjárás engedi, nekilátnak a munkálatoknak.

Horváth Péter vezette sikerre csapatát a teremfoci tornán

2015. január 5.

Bonyhád | Tizenkilencedszer rendeztek teremlabdarúgó tornát a nagyszerű sportember, Losonci István emlékére a bonyhádi sportcsarnokban.

Szép ajándékkal zárták az óévet az izményiek

2015. január 5.

Izmény  | A 70 éven felüli nyugdíjasok tartós élelmiszerekből álló csomagot kaptak ajándékba,m amit az érintettek köszönettel fogadtak.

Versace-nál és Armaninál is járt a bonyhádi szépség - fotó

2015. január 4.

Bonyhád | Nyolcadik osztályos volt, amikor részt vett az első modelltanfolyamon. Azóta megismerte és megszerette ezt az érdekes, ugyanakkor nagy elhatározást és akaraterőt igénylő hivatást. A bonyhádi Mészáros Lúcia tehetségére és szépségére már a világ több pontján felfigyeltek.

Megkérdeztük: fejlődést várnak 2015-től a városvezetők

2015. január 4.

Tolna megye | Milyen tervekkel, elképzelésekkel készülnek az új esztendőben – erről kérdeztük a megye hat járási székhelyének a polgármesterét.

A Sipos FC nyert a Benga Kupán

2015. január 3.

Bonyhád | Az ünnepek között immáron 25. alkalommal rendezték meg a bonyhádi sportcsarnokban a Garai Ferenc emlékére kiírt Benga Kupát. A jubileumi tornán 12 profi, 20 amatőr és 6 öregfiúk csapat vett részt, a gálamérkőzések során pályára lépett a Médiaválogatott is.

Németországban gyarapították tudásukat a jókais fiatalok

2015. január 2.

Bonyhád  | A Tempus Közalapítvány által kiírt uniós pályázatnak köszönhetően a Szent László Szakképző Iskola és Kollégium bonyhádi Jókai Mór Szakképző Iskolai Tagintézményének 16 tanulója 2 kísérő pedagógussal hat hetes szakmai gyakorlaton vett részt Németországban.

Futva hagyták maguk mögött az évet

2015. január 1.

Futva hagyták maguk mögött az évet

Bonyhád  | „Malac-kergető” Szilveszteri futóversenyt rendezett 2014 utolsó napján az Atlétikai Club Bonyhád.

Képgalériák - Tolna - Bonyhád és környéke

Témák - Tolna - Bonyhád és környéke

1. 2. 3. oldal 4. 5. 6. 7. 8. 9.