Közélet

2010.10.05. 19:08

Lemondott, feljelentett expolgármester nyerte a választást

Szoros küzdelemben nyerte meg a választást Krachun Elemér, aki februárban lemondott tisztségéről. Mint azt korábban megírtuk, Krachun ellen az év elején feljelentést tettek a képviselők.

Venter Marianna

Mőcsényben az utóbbi három ciklusban Karchun Elemér látta el a polgármesteri tisztséget. Az év elején feljelentést tettek ellene a képviselők, az ügyben ítélet még nem született. Krachun Elemér februárban lemondott tisztségéről, most azonban indult a választáson, és szoros küzdelemben meg is nyerte azt.

– A választáson a mőcsényiek elismerték azt a 11 éves munkát, amelyet a falu érdekében végeztem, s egyúttal nemet mondtak arra a politikára, ami a falu közösségi életét ebben az évben jellemezte – nyilatkozta a TEOL.hu-nak.

– Legfőbb célkitűzésem a településen visszaállítani a békét és a nyugalmat, és folytatni a megkezdett munkát. Köszönöm a lakosság bizalmát, és kérem továbbra is a támogatásukat, mert előre haladni csak összefogással lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!