legendás rapperek

2018.03.12. 18:58

Eladó az autó, amelyben megölték Tupac Shakurt

És az a kocsi is gazdát keres, amelyben The Notorious B.I.G-t lőtték agyon.

London rapper, Chip (C), poses with wax figures of US rappers (L-R) The Notorious B I G, P Diddy, Tupac Shakur and Snoop Dogg at Madame Tussauds in central London on January 14, 2013 to launch a new exhibit featuring the four wax East and West Coast US rappers. AFP PHOTO / CARL COURT / AFP PHOTO / CARL COURT

Két olyan autó is eladó, amelyben legendás rapperek lelték halálukat: Tupacet 1996 szeptemberében lőtték le kocsijában, B.I.G.-t pedig egy évre rá, 1997-ben – írja az Independent.

A GMC Suburban SUV, amelyben Biggie meghalt, 750 ezer dollárért keres gazdát, a BMW 7 Series pedig, amelyben Tupac lelte halálát, másfél millió dollárért eladó.

Az autókat felújították, a BMW-n már nem látszanak a gyilkos golyók nyomai, ám a másik autón csak az ajtókat cserélték ki, az egyik biztonsági öv még mindig lyukas az egyik golyótól.

Borítókép: Londoni rapper pózol Notorious B.I.G, P. Diddy, Tupac és Snoop Dogg viaszfiguráival a Tussauds Múzeumban / AFP PHOTO / CARL COURT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!