ingatlanajánló

2021.11.20. 15:40

Némi festék és pár új bútor, és új életet kezdhet Magyarkeszin!

Egy igazi klasszikus ingatlanra bukkantunk, amelynek 7,5 milliós ára mellett nem tudtunk elmenni. Némi, akár két kézzel elvégezhető frissítés, és csodás hétvégi házunk lehet, vagy akár állandó jelleggel is kiélvezhetjük a falusi élet előnyeit! Kalandorok, gazdálkodni, elvonulni vágyók előre!

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Eladó Magyarkeszin, csendes környéken egy felújítandó családi ház, nagy telekkel. A házban található 2db szoba, 1 konyha, 1 nappali, és egy fürdőszoba. A ház csendes környéken található, de könnyen megközelíthető. Nagy telek tartozik a házhoz, és számos melléképület, gazdálkodásra is alkalmas. A ház fűtése gázkonvektorral, valamint kályhával segíthető. A házban a fürdőszoba és wc azonos helységben található, a szennyvíz pedig egy aknába folyik, mivel csatornarendszer nincs kiépítve.

A konyhából kimehetünk a teraszra, ahonnan az udvarra remek kilátásunk van. A hatalmas telek miatt alkalmas akár állattartásra, de akár konyhakertet is elképzelhetünk a szabad területen. Olyanoknak is ajánlott akik gazdálkodni szeretnének! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!