Bulvár-celeb

2023.07.21. 04:05

Kiderült, mi okozta Balázsovits Lajos halálát

Pályatársait és a közönséget is lesújtotta Balázsovits Lajso halálhíre.

Forrás: Bors

Fotó: Szakony Attila

Szerda délután érkezett a megrázó hír: 76 éves korában, hosszan tartó, méltósággal viselt betegség után elhunyt Balázsovits Lajos. A Nemzet Színészét, színházi rendezőt és színigazgatót, érdemes művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját pályatársai és a nézők is tisztelték és szerették. Művésztársai bár tudták, hogy régóta küzd egészségügyi problémájával, halálhíre mégis váratlanul érte őket. 

 Hegedűs D. Géza a csütörtök reggeli Mokkában elárulta, hogy évek óta nem találkoztak személyesen a Balázsovits Lajossal, éppen a betegsége miatt.

A Pesti Színházban ha porta felől jövünk fel az öltözők felé, van egy meredek lépcső. Azon kellett felgyalogolnia Lajosnak, mint mindannyiunknak. Amikor feljött, alig kapott levegőt. Már akkor is igen súlyos betegségét szenvedett, volt egy nagyon nehéz tüdő-, illetve légzési problémája. Végülis radikalizálódott ez a baj..." – mondta el Hegedűs D. Géza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában