Bulvár-celeb

2023.08.08. 12:23

Melegebb éghajlatra küldte az őt lekövérezőket Singh Viki

Az énekesnő Beyoncé és J-Lo példájával bizonyította, hogy a gömbölyded csípő igenis szexi.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Singh Viki egész életében küzdött az alakjával, testsúlyával, most azonban már a színpadon és a kamerák előtt is magabiztos dívaként mutatkozik. 

Most ismét dögös fotókkal kedveskedett követőinek, és bátran kiosztotta azokat, akik beszólnak az alakjára. Azt is bevallotta, hogy az őt ért bántások miatt sokat szorongott az alakja miatt.

A hétvégi viharos időben egy szexi képsorozattal jelentkezett, videójában Kim Kardashian, Beyoncé, Jennifer Lopez és Shakira képei mellett saját magáról is bevágott néhány szexi fotót, ahol szűk ruhája kihangsúlyozza körte testalkatát. A fotókhoz őszinte vallomást is írt.

Szeretem, hogy nő vagyok, szeretem, hogy nőies vagyok! Aki meg a széles csípőm miatt lekövérez, az k@pja be!

 – fogalmazott a 37 éves énekesnő, majd így folytatta:

„Világ életemben az ilyen csajokat imádtam, gyerekként is Beyoncé és J-Lo külsejéért rajongtam, aztán mégis valahogy a média torzító, romboló hatása miatt az egész életemet fogyózással töltöttem!” – írta.

Hogy megbékélt a testével, bizonyítja, hogy egy szexi fürdőruhás képpel is megörvendeztette a követőit. Nem is próbálta, mint korábban, trükkös pózokkal kisebbnek láttatni a csípőjét, hanem teljesen szemből fotózkodott a medenceparton.

A követők természetesen azonnal reagáltak, kommentek tucatjaiban nevezték szexinek, dögösnek, sőt, az egyik férfirajongója szerint ő „a tökéletes nő”!

Hogy melyik magyar énekesnő rendelkezik hasonlóan csinos, teltkarcsú alakkal, kiderül a Metropol cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában