Bulvár-celeb

2023.11.14. 15:05

Brad Pitt megmutatta új szerelmét

Brad Pitt már egy éve együtt van Ines de Ramonnal, válása óta ez az első komoly kapcsolata.

Brad Pitt

Fotó: AFP

„Ez Brad első igazi kapcsolata a válás óta. Úgy mutatja be Inest, mint a barátnőjét, remekül megvannak. Jó látni, hogy jó helyen van, Ines nagyon boldoggá teszi őt” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse a People magazinnak, amit az Origo idéz.

Ines de Ramon az első nő, akit Brad Pitt nyíltan vállal az Angelina Jolie-val való válása, vagyis 2019 óta: már legalább egy éve feltűntek együtt itt-ott, mostanra pedig a színész már „a barátnőjeként” mutatja be a nőt.

Először talán Bono koncertjén szúrták ki őket a backstage-ben tavaly novemberben, aztán Pitt 59. születésnapját is együtt ünnepelték – a kapcsolatuk azonban csak mostanában vált hivatalossá.

Ines de Ramon, még a korábbi párjával

Ines de Ramon tavaly áprilisig egyébként a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége, de más köze nincs a filmiparhoz: egy ékszermárkával dolgozott, majd fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó életmód-tanácsadó lett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában