Krimi

2023.08.03. 12:20

Elszabadult villamos ölt meg egy idős asszonyt a Fővám téren

A 2-es villamos vezetője műszaki hiba miatt nem tudott fékezni.

MW

Borítókép: illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Az elszabadult szerelvény elsodorta a síneken áthaladó idős hölgyet, aki életét vesztette az ütközésben. A tragikus baleset szerdán este történt: a Boráros tér felől a Jászai Mari tér irányába tartó villamos épp a megálló felé haladt, amikor, a vezető elmondása szerint, műszaki hiba lépett fel, ami miatt nem tudott lefékezni - írja a Ripost.

A Belgrád rakpart felé haladva egy idős asszonyt - aki egy Közvágóhíd felé tartó járműre készült felszállni, és emiatt a síneken átvezető járdaszakaszra lépett - magával sodort. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám az életét nem sikerült megmenteni.

A szerelvényt végül a Havas utcai jelzőlámpás kereszteződésnél tudták megállítani: szerencsére, további baleset nem történt, és az utasok is épségben vészelték át a történteket, noha a vezetőt sokkos állapotban szállították le - utóbb már nem tudta biztosan megmondani, használta-e a hangjelzést az ütközés idején.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában