Dalpremier

2021.12.02. 13:05

Személyes vallomással indítja szólókarrierjét Molnár Tamás

A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről és zsákutcáiról.

A megszokottaknál jóval kitárulkozóbb, személyesebb vallomással indítja szólókarrierjét az Anti Fitness Club és a JETLAG dalszerző-frontembereként ismert Molnár Tamás. A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről, zsákutcáiról, illetve azokról a hullámvölgyekről, amelyeket a legtöbb ember megtapasztal életében, mégis kevesen vállalják ennyire nyíltan.

Molnár Tamás elmondta, a refrén 5 perc alatt megvolt, a körítéshez két év kellett. Hozzátette, talán azért is tartott eddig, mert tudta, ez egy sokkal kitárulkozóbb, személyesebb történet, amivel már nem bújik zenekarnevek mögé.

Kellett az idő ahhoz, hogy bátran ki merjek állni önállóan úgy, hogy immár 20 éve zenekarokkal lépek színpadra. Ad egy megnyugtató biztonságérzetet, ha csapatban gondolkodom, ezúttal mégis kívül akartam kerülni a komfortomon

– mesélte a dalszerző-énekes, aki a videóklip látványtervezője is egyben.

A róla mintázott mellszobron mászkáló csótányok a hírnév hatására megszaporodó érdekembereket, a borosüvegeket felborító tekegolyó a függőségeivel folytatott küzdelmet, a diszkógömbbe vágott fejsze pedig a bárgyú rádióslágerekhez fűződő viszonyát szimbolizálják.

Minden dalnak van egy színe, amit látok, amikor hallom. A Melletted egyértelműen vörös, amióta az első sorát leírtam, így nem volt kérdés, hogy ez is visszaköszön a néhol kissé bizarr videóban, amelynek van egy sajátos újjászületés-hangulata

– fogalmazott.

A klip, amit Tamás a JETLAG basszusgitárosaként is ismert Czoller Bence rendező segítségével forgatott, a februárban megjelenő első szólóalbumának előőrse, amivel egy új időszámítás veszi kezdetét az életében. Molnár Tamás elmondta, az Anti Fitness Clubbal várhatóan össze fognak jönni a jelentősebb évfordulókra, illetve a JETLAG-et sem temette el végleg, de ezúttal a saját neve alatt futó megjelenéseké lesz a főszerep.

A videoklip december 2-tól látható a Youtube-on, december 9-től pedig elérhető a legtöbb online áruház és streaming szolgáltató felületein is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában