Celebfigyelő

2023.07.25. 15:14

Berki Krisztián özvegyével együtt modellkedik Katona Henrietta

Újabb fürdőruhás fotósorozattal lepte meg a rajongóit Katona Henrietta a Tündérszépek 2021-es Tolna megyei győztese. A Szekszárdról származó szépség Király Beáta divattervező darabjait viseli. A tervezőnő egyik kedvenc modellje Berki Krisztián özvegye, Mazsi.

Brunner Mónika

Katona Henrietta fürdőruhát reklámoz.

Fotó: Bors / Szabolcs László

Katona Henrietta a Tündérszépek 2021-es Tolna megyei győztese a legújabb modellfotóin Király Beáta cégének fürdőruháit mutatja be. A tervező kedvenc modellje Berki Krisztián özvegye, Mazsi, akinek a honlapján külön kis részt is szentel.

Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye. Fotó: Facebook

"Cégemet 2001-ben alapítottam, azzal a céllal, hogy  figyelemfelkeltő, de egyben  hordható elemek összegzésével egyedülálló formaruházatot tervezzek és készítsek. Napjainkig számos cég munkaruházatát sikerült csapatommal megálmodnunk és kiváló minőségben kiviteleznünk" – vallja magáról honlapján Király Beáta tervező, akinek modellcsapatában Katona Henrietta is kiemelten van jelen, Henrietta új modellfotói is megtalálhatók a honlapon.

A Tündérszépek 2021-es győztesének karrierje láthatóan egyre ível felfelé. Korábban lapunknak elmondta, hogy gyakran jön haza Szekszárdra, általában a hétvégéit itthon tölti.

– Nagyon furcsa volt megszokni Budapestet. Szekszárdnak és a fővárosnak is megvan a saját varázsa. Budapest tényleg egy nyüzsgő város, mindenhonnan jönnek ingerek, Szekszárdon pedig van egy meghitt zugom, egy nyugodt területem, ez a város a védett világom. Nagyon szeretem egyébként Budapestet és Szekszárdot is, mindkettőt másért – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!