Celebfigyelő

2023.07.24. 11:34

Köllő Babett szőke titkai

Köllő Babett bonyhádi származású hírességnek gyönyörű hajat készített egy budapesti mesterfodrász. A szőke hajszín maradt, a hajviselet elkészítésének részletei egyelőre titkok.

Brunner Mónika

Fotó: Köllő Babett/Facebook

Boldogan mosolyog Köllő Babett a fodrászszékben, a mesterfodrász előtt. "Az új szőkém" - áll többek közt a fotója felett a facebookon található közösségi oldalán. A követői dicsérik, sőt, a karkötője iránt is érdeklődnek. 

Köztudott, hogy a rajongók mindent tudni akarnak kedvenc sztárjaikról. Akár a hajviseletük legapróbb részletei is foglalkoztatják őket, a hajszínárnyalattól kezdve, hogy kedvencük milyen típusú hajvágáson esett át, a legapróbb hajvágási trükkökig mindent megpróbálnak kipuhatolni. Sokan el sem hiszik, de bizony előfordul, hogy ha a rajongók megtudnak egy-egy fodrászati újítást, akkor annak utánajárnak, sőt, akár a maguk haját is a kedvelt sztár mintájára készíttetik. Úgy tűnik, egyelőre nem mernek érdeklődni a részletek iránt, talán más úton - módon próbálnak hozzájutni a titkokhoz.

A sztároknak nincs könnyű dolgok, hiszen a magyar sztárvilágban is kiemelten fontos, hogy jól nézzenek ki, valamint tudniuk kell megújulni, úgy, hogy aközben állandóan kíváncsi tekintetek fürkészik őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!