Celebfigyelő

2023.07.27. 10:25

Színes esernyők alatt hallgatták Abaházit

Kifeszített narancssárga, kék, zöld, piros, sárga esernyők alatt tapsolt a közönség Abaházi Csaba énekes koncertjén. Az eső ellenére is szép számú rajongó maradt a helyszínen.

Brunner Mónika
Abaházi Csaba esőben koncertezett  
Forrás: Facebook/Ruzsa István/Bókay-kert

Múlt pénteken, július huszonegyedikén Abaházi Csaba Akusztik koncertjének adott otthont a budapesti Bókay-kert, amely egy tizenhat hektáros park a főváros 18. kerületében.  

„Hálás vagyok mindenkinek, aki eljött, és külön köszönet azoknak, akik az eső ellenére is velünk maradtak! Két hét múlva, augusztus 4-én ugyanitt (Bókay Kert, Chill Terasz) találkozunk, reméljük akkor nem mossa el a bulit az eső!" – írta a közösségi oldalán a szekszárdi származású Abaházi Csaba.

A fellépése előtt szó volt arról, hogy esetleg elmarad az előadás.

“Sokan kérdezték” című rovatunkban ma az időjárásról beszélgetünk azzal a két ismerőssel, akarom mondani sok rajongóval, akik érdeklődve figyelik az előrejelzést, vajon lesz-e eső, vihar, szél, meg lesz-e tartva a mára tervezett akusztikus előadás.

Egy régi dal örökérvényű soraival tudnék cseppet sem kielégítő választ adni: “…este buli lesz, ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz” Köszönjük a figyelmet, este 7-kor találkozzunk a Bókay Kertben, amennyiben eljöttök, reméljük mi is ott leszünk!" – írta a koncert előtt a rajongóinak Abaházi Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!