Celebfigyelő

2024.04.29. 15:43

Betty Love a szekszárdi Majális sztárvendége

Betty Love, az egykori Soho Party énekesnője érkezik Szekszárdra, május elsején este nyolc órától lép színpadra a Városi Retro Majálison, a Tudásközpont melletti területen. Az énekesnő láthatóan semmit nem változott az évek alatt, ugyanolyan jól néz ki, mint karrierje kezdetén.

Brunner Mónika

Betty Love egy 2023-as koncerten

Fotó: Flajsz Péter

Betty Love ugyanolyan jól néz ki, mint a Soho Party-korszakban, amely a rendszerváltáskor kezdődött és majd egy évtizeden át tartott. Akkoriban Betty Love énekesnő két zenésztársával, Náksi Attilával és Dömötör Sándorral lépett a színpadra, 1993-tól lett állandó vokálosa a popcsapatnak. Ezután kezdte el szólókarrierjét.  A csapat egyik legismertebb dala Az éjjel soha nem érhet véget című dal. 

A Likebalaton.hu portálnak 2021-ben adott interjújában elmondta, hogy a kilencvenes évek csodálatos emlék a számára. 

– A Soho Party-val nőttem fel. Tizenkilenc éves voltam, amikor bekerültem a zenekarba, azonnal népszerűek lettünk, és ezernyi impulzus ért bennünket. Náksival és Dömével is szoktunk erről az időszakról beszélgetni, hiszen nosztalgiázni mindig jóleső érzés – mondta az interjúban Betty Love.

Szekszárdon, a Városi Retro Majálison együtt nosztalgiázhatunk Betty Love-val és csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!