Celebfigyelő

2023.08.10. 14:01

A faddiak kommentekben gratulálnak Zámbó Jimmy fiának

Zámbó Krisztián énekes az augusztus ötödikei faddi falunapon lépett fel lelkes közönsége előtt. Egy ideje már szó van arról, hogy túlsúllyal küzd, most viszont a diétája sikerét testközelből is megcsodálhatták a faddi rajongók.

Brunner Mónika

Zámbó Krisztián énekelt és táncolt is a színpadon.

Forrás: Facebook

Zámbó Krisztián a falunapi rendezvény legnagyobb sztárfellépője volt. "Köszönjük szépen a fantasztikus műsort, nagyon jól éreztem magam. Nem ismertem Krisztiánt, illetve nem voltam még fellépésén, koncertjén, kellemesen csalódtam. Fergeteges hangulatot csinált, amit a fiatalok és az idősebbek egyaránt élvezhettek. Figyelmes, közvetlen, szórakoztató, humoros és türelmes ember. Köszönjük és várjuk vissza legközelebb is. Egy faddi lakos" – írta valaki Zámbó Krisztiánnak a hivatalos facebook oldalán kommentben. 

És nem ő volt az egyetlen faddi, aki dicsérte. Az édesapjáról is megemlékeztek a kommentelők, egyikük ezt írta: "Gratulálok Neked! Édesapád fentről büszkén néz le Rád...tudom...!".

Zámbó Krisztián a 2023-as évre azt az újévi fogadalmat tette, hogy odafigyel az egészséges táplálkozásra, mert ő és menyasszonya is fogyni szeretne. Az énekes edzőterembe is jár. A Ripostnak korábban többek között ezt nyilatkozta: „Azzal kezdeném, hogy alapvetően nem vagyok elégedetlen a tükörképemmel. Látom, hogy van rajtam egy kis plusz, de kövérnek nem mondanám magam. Ez genetikailag bele van kódolva a Zámbókba: van egy kis pocak, egy kis toka". 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!