Celebfigyelő

2023.09.04. 09:59

Gáti Oszkár férfiverseket népszerűsít

Gáti Oszkár Szekszárdon született Jászai Mari-díjas magyar színművész, Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone magyar hangja férfiverseket népszerűsít. Egy videófelvételen azt mondja, hogy a versek segítenek fiúknak-férfiaknak, hogy lányoknak-nőknek udvarolni tudjanak.

Brunner Mónika

A fotón Gáti Oszkár színművész látható

Forrás: Képernyőkép / Mandiner

Sohonyai Attila: Férfiversek című kötetéről mondja el a gondolatait Gáti Oszkár színművész videóban. 

– Valami olyan hang, ami az én lelkemben is benne van, csak én nem tudom megfogalmazni – mondta a videóban, és többek közt hozzátette, hogy talán a fiatalság közel tud kerülni ahhoz, hogy a verseken keresztül meg tudjon szólalni. Aki szeretne valamit megfogalmazni, de nem tudja, segít, ha ezeket a verseket elolvassa. 

– Ezeket fel lehetne használni a fiataloknak arra, hogy ha elolvassa ezt a kötetet, akkor három-négy sorral oda lehet menni egy lányhoz, és azt lehet mondani neki, hogy... És biztos, hogy elámul tőle, jé, ilyen is van? – mondta, hozzátéve, kicsi az esély arra, hogy egy nő ilyen mondatokat halljon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!