Celebfigyelő

2023.09.29. 10:56

Katona Henrietta ismert divattervező kollekcióját mutatta be

Katona Henrietta, a Tündérszépek 2021-es Tolna vármegyei győztese kifutón mutatta be Frank Adél pécsi divattervező ruháit. A pécsi divatbemutató alatt mesterséges intelligencia által tervezett ruhákat is lehetett látni a kivetítőn.

Brunner Mónika

Katona Henrietta modell a kifutón.

Forrás: Facebook

"A mesterséges intelligencia által tervezett ruhák szemben a modelleken látható valós ruhákkal. Egyedi és művészi. Ízléses és ragyogó, ezek voltak az alapjai Frank Adél  divattervező kollekciójának. Örülök, hogy a részese lehettem" – írta Katona Henrietta közösségi oldalán, akiről videó is készült, ahogy a kifutón bemutatja a darabokat.

Frank Adél divattervező és művész alapította az exkluzív prémium márkát, az Adele Frank-ot, amely kiváló minőséget és kreativitást képvisel – ez szerepel többek közt a honlapján. Ismerteti a célját is, szeretne időtálló, környezettudatos, nőies és egyedi darabokat alkotni. 

Mint ismert, a mesterséges intelligencia átformálja a divatipart, azzal bárki terveztethet, virtuálisan fel lehet próbálni az öltözékeket, elkerülve ezzel a fárasztó ruhapróbákat. Azonban olyan felmérések is készültek, hogy mégis sokkal inkább azokat a darabokat vesszük meg, amelyeket valódi embereken, modelleken is láttunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!